Nazilli Belediyesi'nde "Öreroğlu" krizi

Nazilli Belediyesi'nde "Öreroğlu" krizi

Nazilli Belediye başkan yardımcılığı görevine getirildikten sonra bir türlü CHP rozetini çıkaramayan Mert Öreroğlu'nun, Aydın Büyükşehir Belediyesi Doğu Bölgesi Koordinatörlüğü görevine getirileceği bilgisine ulaşıldı.

GÜNAY PABUŞÇU-Siyasi kulislerden alınan son dakika bilgisine göre, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu’nun arasının açıldığı, Öreroğlu’nun belediye içerisinde kendi grubunu kurduğu ve bir süredir Başkan Özcan’a yönelik muhalif bir tutum sergilediği öğrenildi. Öreroğlu’nun Nazilli Belediye Başkan yardımcılığı görevinden istifa ederek Aydın Büyükşehir Belediyesi Doğu Bölgesi Koordinatörlüğü’ne getirileceği bilgisine ulaşıldı. Ayrıca Öreroğlu’nun sosyal medya hesaplarında sürekli olarak CHP ve Aydın Büyükşehir Belediyesi içerikli haberleri paylaşması ve görev aldığı Nazilli Belediyesi’nin haberlerine yer vermemesi, iddiaların dayanağını da güçlendirdi.

YILBAŞI AKŞAMI ÇİFTE ZİYARET
Başkan Özcan’ın yılbaşı akşamında ilçede görev yapan kamu personellerini ziyaret ettiği esnada başkan yardımcısı Öreroğlu’nun da daha sonra kamu personellerini tek başına ziyaret ederek baklava ikram etmesi kafaları karıştırmıştı. Öreroğlu’nun sosyal medya hesabından Başkan Özcan’ın yerine kendi ziyaretini paylaşması da aralarındaki husumeti gözler önüne serdi.

sadsa.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.