NAZİLLİ BELEDİYESPOR TARAFTARIYLA KAZANDI

NAZİLLİ BELEDİYESPOR TARAFTARIYLA KAZANDI

Erkekler Basketbol 2.Ligi’nde Nazilli Belediyespor Basketbol Takımı Ted Ankara Kolejliler Basketbol Takımı’nı 63-60 yenerek müthiş bir maça imza attı. Nefes kesen mücadelede Nazilli Belediyespor taraftarıyla kazanmayı bildi.

GÜNAY PABUŞÇU - Erkekler Basketbol 2.Ligi’nde Nazilli Belediyespor Nazilli Kapalı Spor Salonu’nda  Ted Ankara Kolejiler’i ağırladı. Maç öncesinde Elazığ depreminde hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşunda bulunuldu. Temposu hiç düşmeyen maçta inanılmaz geri dönüşler yaşandı. İlk yarıyı ev sahibi Nazilli Belediyespor 33-31 önde kapattı. 3. periyotta Ted Ankara Kolejliler’in tempoyu arttırması ve öne geçmesiyle 47-41 sonuçlandı. 4. periyotta taraftarının gücünü da arkasına alan Nazilli Belediyespor maçı 63-60 kazanmayı başardı. Galibiyeti taraftarıyla kutladı.

Maçın ardından Havadis gazetesine konuşan Nazilli Belediyespor Antrenörü Öğünç Tokgöz, “Çok iyi hazırlandığımız bir maçtı. Takım olarak bugün inanılmaz mücadele ettik. Çok mutluyum. Her oyuncum bugün alınlarından öpülecek bir performans gösterdi. İnşallah bu maç yeni bir başlangıç olacak ve şampiyonluk yolunda yürümeye devam edeceğiz.” dedi.

1-406.jpg

2-375.jpg

3-317.jpg

4-217.jpg

5-112.jpg

6-077.jpg

7-055.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.