Nazilli Belediyespor’da Şok Ayrılık

Nazilli Belediyespor’da Şok Ayrılık

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, kulüpten ayrıldığını açıkladı.

GÜNAY PABUŞÇU-Yeni sezona hazırlıklarını sürdüren 3. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor’dan  şok ayrılık haberi geldi. Geçtiğimiz haftalarda kulüple sözleşmesini uzatan teknik direktör Yavuz İncedal ayrılık kararını yayınladığı teşekkür mesajıyla paylaştı.

Pandemi sürecinin uzaması ve  çocuklarımın eğitiminden dolayı  Ankara veya Ankara’ya yakın bir yerde çalışma kararı aldığını kulüp yöneticileriyle paylaştığını belirten tecrübeli hocanın açıklamaları şu şekilde:
“2019-2020 sezonunda değerli bir Kulüp olarak gördüğüm Nazilli Belediyespor kulübüne hizmet etme nailine eriştiğim için mutluyum.2020-2021 Sezonu içinde çalışma planı yaptığımız süreçte, gerek pandemi sürecinin uzaması gerekse çocuklarımın eğitiminden dolayı  Ankara veya Ankara’ya yakın bir yerde çalışma kararı aldım. Kararıma anlayış gösteren Kulüp Onursal  ve Nazilli Belediye Başkanımız sayın Kürşat Engin Özcan'a, Kulüp Başkanımız Soner Yelkovan'a çok çok teşekkür ediyorum..
Bu süreç içerisinde desteğini esirgemeyen Başta Belediye Başkanımız sayın Kürşat Engin Özcan beye, değerli Kulüp Başkanlarımızla, Yönetim kurulumuza, İdari Sportif Direktörümüz, Kulüp personeli ve çalışanlarımıza Nazilli’de görev yapan basın mensuplarımıza Ayrıca Güzel insanlarla dolu beni bağırlarına basan Büyük Nazilli Belediyespor taraftarlarına canı gönülden teşekkür ediyorum.  Yeni sezonda Nazilli Belediyesporumuza şampiyonluk yolunda tüm kalbimle başarılar diliyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum