Nazilli bozguna uğradı 5-0

Nazilli bozguna uğradı 5-0

Nazilli Belediyespor, Altay’a 5-0 mağlup olarak son yılların en ağır yenilgisini aldı. Taraftarlar yönetimi istifaya davet etti.

video_izle-005.jpg

SPOR Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta oynanan Ege derbisinde Altay, Nazilli Belediyespor’u 5-0 mağlup ederek bu sezon ilk deplasman galibiyetine imza attı. İzmir ekibinde 4 kez rakip fileleri sarsan Murat Uluç, karşılaşmaya damgasını vurdu. Siyah-beyazlı takımın beşinci golü Emrah’tan geldi. Dördüncü golden sonra, “Beş... Beş...” tezahüratı yapan Nazillili taraftarlar maç bitiminde Altaylı futbolcuları tribünlere çağırıp alkışlarken, Teknik Direktör Armağan Turhan'ı istifaya çağırdılar. 5. dakikada Korhan’ın göğüs pasında topu önünde bulan Murat Uluç, kalesini terk eden Kurtuluş'un üzerinden nefis bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere yolladı: 0-1.

TEKNİK DİREKTÖR ARMAĞAN TURHAN İSTİFA MI EDECEK

19. dakikada soldan ceza sahasına giren Korhan'ın pasında topla buluşan Emrah sert vurdu ve farkı ikiye çıkardı: 0-2. 25. dakikada Altay gollerie üçledi. Savunmadan gelen uzun pasla hareketlenen Murat Uluç, Aykut'tan sıyrıldıktan sonra şık bir vuruşla kaleci Kurtuluş'u avladı: 0-3. 72. dakikada Korhan'ın orta sahadan uzun pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Murat Uluç, ağları bir kez daha havalandırdı: 0-4. 77. dakikada kendi yarı sahasından aldığı topla yaklaşık 80 metre depar atıp, rakiplerini bir bir geçen Murat Uluç, kendisinin dördüncü, takımının beşinci golünü kaydetti: 0-5. (HABERİN VİDEOSU YAYINA HAZIRLANIYOR)

foto-galeri-001.gif

SPOR TOTO 2. LİG KIRMIZI GRUP'TA HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.