NAZİLLİ EVİNDE 10 KİŞİYLE KAZANDI

NAZİLLİ EVİNDE 10 KİŞİYLE KAZANDI

TFF 3. Lig 3. Grup’ta Nazilli Belediyespor evinde Kelkit Belediyespor’u ağırladı. 10 kişi kaldığı mücadelede maçı 2-1 kazanan Nazilli Belediyespor puanını 33 yaparak 2. sıraya yükseldi.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta liderlik için mücadelesini sürdüren Nazilli Belediyespor evinde Kelkit Belediyespor’u ağırladı. 4 maçtır yüzü gülmeyen ev sahibi Nazilli Belediyespor 1-0 geriye düştüğü ve inanılmaz reaksiyon göstererek 2-1 öne geçtiği mücadelede 10 kişi kalmasına rağmen kazanmayı bildi. 40. dakikada Alparslan Fidan’ın golüyle Kelkit Belediyespor devreyi önde kapattı. İkinci yarı taraftarının desteğiyle maça ortak olan Nazilli Belediyespor, 51. dakikada Adem Sağlam’ın kendi kalesine attığı golle beraberliği yakaladı. Golden sonra tempoyu iyice arttıran Nazilli Belediyespor 7 dakika sonra Mert Çapar’ın golüyle skoru 2-1 yaptı. Nazilli Belediyespor Zafer Özden’in çift sarı karttan kırmızı kart görmesiyle yaklaşık 30 dakika rakibine karşı 10 kişi mücadele etti. 90 dakikanın sonunda maçtan gol sesi çıkmadı ve Nazilli Belediyespor maçı 2-1 kazandı.

3 PUANA ÇOK İHTİYACIMIZ VARDI

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal maç sonu röportajında şunları söyledi. “Bir hafta boyunca sadece bu maçı düşündük. Güzel oyundan ziyade ihtiyacımız olan şey kazanmak, 3 puanı almaktı ve bunu başardık. Çok mutluyuz. Son topa kadar bizi destekleyen muhteşem taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum