NAZİLLİ HALK KÜTÜPHANESİ İNTERNETİNE YENİDEN KAVUŞACAK

NAZİLLİ HALK KÜTÜPHANESİ İNTERNETİNE YENİDEN KAVUŞACAK

Nazilli Halk Kütüphanesi Müdür Vekili Recep Açığ, kütüphanenin bir buçuk ay içinde internetine yeniden kavuşacağını açıkladı. Kütüphanenin sorunlarına tek tek çözüm getirdiklerini ifade eden Açığ, kütüphanedeki personel eksikliğinden yakındı.

GÜNAY PABUŞÇU - 10 yıldır kütüphanecilik yaptığını ve son iki aydır vekil müdürlük yaptığını belirten Nazilli Halk Kütüphanesi Müdür Vekili Recep Açığ, kütüphanenin yeniden internetine kavuşacağını açıkladı. Kütüphanenin sorunlarına tek tek çözüm getirdiklerini ifade eden Açığ, kütüphanedeki personel eksikliğinden yakındı.
Kütüphanenin önceden bir internet merkezine sahip olduğunu ve bu merkezin kaymakamlığa ait olduğunu ifade eden Açığ, “Kaymakamlığımızın burada internet hizmeti ve personelleri mevcuttu. Daha sonra kaymakamlığımız personellerini çekti. Biz de yeterli sayıda personel olmadığı için bu merkezi işletemedik ve kapandı” açıklamasında bulundu.

PERSONELİMİZ YOK

5 personelle yaklaşık 1400 metre kare alanı idare ettiklerini belirten Açığ, “Sabah tuvaletleri paspasladım. Arkadaşlar çöpleri topladılar. Yazışmalar, kitap kaydı gibi her işi hep beraber yapmaya çalışıyoruz.” ifade etti.

SÖZ VERİYORUM

Kütüphanenin geçmişten süregelen kanalizasyon, kalorifer, tuvalet gibi sorunlarını çözdüklerini söyleyen Açığ, “Kütüphanemizi her gün daha iyi bir hale getirmenin mücadelesini veriyoruz. Ödenek taleplerimizi ilettik. Mart ayının sonuna kadar gençlerimize internet erişimini sağlayacağız.  Ben bunun sözünü veriyorum.” dedi.

Açığ, ayrıca Nazilli’de yeni bir şube kütüphanesinin kurulumu müjdesini verdi.

dec34f60-f339-405f-b374-9680fe3c0f53.jpeg

63fbb94d-6769-4688-b08b-9fa758570a2b.jpeg

25370614-06b2-4263-9523-d4b0ed4ab70e.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum