Nazilli HDP Son Dakika Duyurdu!

Nazilli HDP Son Dakika Duyurdu!

Nazilli HDP İlçe Başkanlığı, belediye başkan adaylarının geri çekileceği ve başka bir siyasi partiyle ittifak kuracağı iddialarının asılsız olduğunu açıkladı.

CEMİLE ARSLAN-İlçe Başkanı Sinan Çakmakçı, hiçbir partiyle ittifak kurmadıklarını, kendi adayları ile seçime gireceklerini duyurdu.

Nazilli'de Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için aday gösterdiği belediye başkan adayları Filiz Akdağ ve Eşref Tunç’u geri çektiği ve başka bir parti ile ittifak kurduğu yönünde ortaya atılan iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı. Bu duruma tepki gösteren HDP İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayları ilçe binasında basın açıklaması düzenledi. 
Konuyla ilgili konuşan Sinan Çakmakçı,"Nazilli yerelinde belediye başkan adayımızın çekileceği ve başka bir parti ile ittifak kuracağımız, yalan ve dedikodusu yapılmıştır. Daha öncede irademizi hiçe sayan korsan bildiriler basılmış ve dağıtılmıştır.Herkes şunu iyi bilsin! Bizler, Halkların Demokratik Partisi Nazilli İlçe Başkanlığı olarak, adaylarımız Filiz Akdağ ve Eşref Tunç eş başkanlarımız ile seçime gireceğiz.
Kesinlikle adaylarımızı ne çektik nede çekmek gibi bir durum yoktur, olamazda. HDP Nazilli İlçe Başkanlığı olarak kendi adaylarımız ile seçimlere gireceğimizi, tüm kamuoyunun bilgisine sunarız."dedi.

425ecdc1-5b08-41a3-a3c5-f93a4a1f584d.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.