Nazilli İYİ Parti'de 15 günlük tedbir kararı

Nazilli İYİ Parti'de 15 günlük tedbir kararı

İyi Parti Nazilli İlçe Teşkilatı koronavirüs tedbirleri kapsamında parti binasına 15 gün süreyle ziyaretçi kabul edilmeyeceğini bildirdi.

GÜNAY PABUŞÇU -Pandemi yoğunluğunun giderek arttığı ve her geçen gün hayatını kaybeden vatandaşların sayısının arttığı Nazilli'de İyi Parti İlçe Teşkilatı yeni bir karar aldı. 

İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, Nazilli İlçe Teşkilatı binasına 15 gün süreyle misafir kabul edilmeyeceğini açıkladı. 

Başkan Öztürk imzasıyla teşkilatın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Nazillimizde yoğunlaşması, her gün canlarımızı kaybetmemiz karşısında zor da olsa, üzülerek bir karar almak zorunda kaldık. 3 Aralık Perşembe gününden itibaren başlamak kaydıyla 15 gün süreyle Nazilli İlçe Teşkilat binamıza ziyaretçi kabul edilmeyecektir" dedi.

"Sahada mücadelemizi sürdüreceğiz"

Bu süre zarfında siyasi faaliyetlerini kontrollü olarak tüm kural ve tedbirlere uygun bir şekilde sürdürüleceklerini de aktaran Başkan Öztürk, "Bu kadar yaygın bir pandemi yaşanırken, insanımızı herhangi bir riske sokmamak için, sorumluluğumuzun gereği olarak böyle bir tedbir almayı uygun bulduk.
Lakin biz bu partiyi çok zor kurduk.
Tedbirli de olsa sahada var olmaya, mücadele etmeye, çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum