NAZİLLİ İYİ PARTİ'DE ŞOK İSTİFA!

NAZİLLİ İYİ PARTİ'DE ŞOK İSTİFA!

Aydın'da İYİ Parti kurucular kurulu üyesi Teoman Akçin partisinden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi'ne üye oldu. MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, Akçin'in rozetini takarak "hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

MEHMET ALİ CİNTOSUN-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı "MHP'ye geri dönün" çağrısı üzerine Nazilli'de İYİ Parti kurucular kurulu üyesi olan Teoman Akçin MHP'ye katıldı.

Akçin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Kurucular kurulu üyesi olduğum İYİ Parti üyeliğinden bugün itibari ile istifa etmiş bulunmaktayım. Artık siyasi mücadeleme asıl yuvam olduğuna inandığım, babam rahmetli Mehmet Akçin'in de yıllarca mücadele ettiği Milliyetçi Hareket Partisi'nde devam etme kararı aldım. İl başkanımız Haluk Alıcık'a ve ilçe başkanım, babam saydığım Hasan Eren'e saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum."ifadelerini kullandı.

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren de Şehitler Parkı'nda Teoman Akçin'in rozetini takarak, 'hayırlı olsun' dileğinde bulundu.

,-003.jpg

f11dc4e0-d71f-465b-a37d-5abc3cb041c4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.