"Nazilli koronavirüsle mücadelede iyi durumda"

"Nazilli koronavirüsle mücadelede iyi durumda"

Nazilli’de ilçe genelinde koronavirüs denetimlerine devam eden Kaymakam Arısoy, "Nazilli koronavirüs tedbirleri ve vaka sayıları konusunda iyi durumda." dedi.

GÜNAY PABUŞÇU-Nazilli'de İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi kapsamında koronavirüs denetimlerine devam edildi. Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy’un liderliğinde Yeni Mahalle'de gerçekleştirilen denetimlerde, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Korhan Özmenlikan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Hakdan Öztürk yer aldı.

Pandemi kurallarının bir kez daha hatırlatıldığı ve tedbirler konusunda eksiklik yaşayan işletmelerin uyarıldığı etkinlerin ardından Kaymakam Arısoy önemli açıklamalarda bulundu.

"Koronavirüste iyi durumdayız"

Nazilli’de filyasyon kurallarına karşı oldukça dikkatli hareket ettiklerini ifade eden Kaymakam Arısoy, "Bunun neticesinde Aydın ve ilçemiz Türkiye geneline kıyasla daha iyi bir durumda diyebiliriz. Her hafta olduğu gibi yeniden sahadayız. Vatandaşlarımızı dikkatli olmaları ve kurallara riayet etmeleri konusunda sürekli uyarıyoruz. Tedbirleri artırmamız gereken durumlar olabiliyor. Yeri geldiğinde vatandaşlarımız çift maske takmalı. Bu süreçte ne kadar dikkatli olursak o kadar az kayıp yaşarız. Bunun bilinciyle hareket etmemiz gerek." diye konuştu.

"Başkalarının hayat hakkına saygı duyalım" 

Türkiye'deki vaka sayılarının Avrupa’daki vaka sayılarına oranla daha az olduğunu belirten Başkan Özcan, "Vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza gösterdikleri hassasiyetten  dolayı teşekkür ediyoruz. Bunun neticesini sayısal olarak da  görüyoruz. Ancak bu süreçten tam olarak kurtulmuş sayılmayız. Yine zorlu bir döneme giriyoruz. Tedbirleri elden bıraktığımız zaman durumun eski haline dönmesi içten bile değil. Bu hastalıktan bir kere kurtulmanız yeniden yakalanmayacağınız anlamına gelmiyor. Bu yüzden, sadece kendimiz değil başka insanların sağlığını da düşünerek hareket etmeliyiz. Bütün çalışma arkadaşlarımıza, esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza bu süreçte bize yardımcı oldukları için teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

e91d49e7-d93b-4c7a-b5bc-a0cca3083a7c.jpg

37201834-54c1-4947-810d-b5b4d1354af0.jpg

2d8b3afa-b1ba-4d9b-b4fa-687756a06c44.jpg

60a380ee-13c8-414e-900a-984f80638b18.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.