NAZİLLİ MHP İLÇE BAŞKANLIĞINA SÜRPRİZ ADAY!

NAZİLLİ MHP İLÇE BAŞKANLIĞINA SÜRPRİZ ADAY!

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Nazilli’deki önemli isimlerinden eski ilçe başkanı Rafet Şentürk, İlçe Başkanlığına aday olacağını duyurdu.

NAZLI ALTINAYAR-Yaklaşan kongre öncesi açıklama yapan Şentürk " Değerli dava arkadaşlarım, yapılacak olan kongremizde MHP Nazilli İlçe Başkanlığına adayım. Tüm dava arkadaşlarıma saygı ve sevgilerim ile duyuruyorum." ifadelerini kullandı.

BU ŞEKİLDE ÇALIŞIRSAK TEK BAŞIMIZA İKTİDARIZ

Açıklamalarına şu şekilde devam eden MHP'li Şentürk,"Çok önemli olduğu için açıklama gereği duydum. Milliyetçi Hareket Partisi'nde il başkanlığı, ilçe başkanlığı ve partimizde yöneticilik yapan arkadaşlar şunu iyi bilmelidirler ki; başkanlık ve parti yöneticiliği kendi iş yerlerinde, kendi işlerini yaptıkları yerlerde yapılmayacağını bilmelidirler. Milliyetçi Hareket Partisi'nin başkanlık yapılan yerleri parti teşkilatlarıdır. Eğer hareketin lideri Devlet Bahçeli parti teşkilatımızı kendi özel işyerinden yönetiyor ise sizde öyle yapın. Genel başkanımız Devlet Bahçeli bütün zamanını parti teşkilatında çalışarak geçirirken siz kendi işyerlerinizde oturup teşkilatta başkanlık yapamazsınız. Yine belediye başkanları,belediye meclis ve il genel meclis üyeleri parti teşkilatlarımız ile beraber çalışmalıdır. Kendi kafalarına göre ayrı çalışma yapamazlar. Bütün teşkilatlarımız bu şekilde çalışmalar yaptıkları zaman biz tek başımıza iktidarız." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.