Nazilli Referanduma Gidiyor!

Nazilli Referanduma Gidiyor!

Nazilli Belediyesi, Uzun Çarşı Yenileme Projesi ve kısa dönemli uygulamalar konusunda vatandaşların görüşlerinin alınması için anket çalışması başlattı.

 Buna göre ilçede yapılacak çalışmalar referandumla alınacak kararla şekillenecek. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, ilçenin simgelerinden biri olan Uzun Çarşı’nın yenilenmesi hususunda halkla birlikte karar vereceklerini açıkladı. Bu kapsamda, Belediye Meydanı’nda ve Uzun Çarşı’da anket çalışması yapıldığını söyleyen Başkan Özcan, Nazilli’de yaşayan herkesi ankete katılmaya davet etti.

nazilli-referanduma-gidiyor-108882-290f0fbef395a26da033caac3d520c7e.jpg

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilecek olan projenin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Özcan, “Vatandaşlarımızın görüşleri bizler için büyük önem taşıyor. Bu kentte hep birlikte yaşıyoruz. Kararı da yine hep birlikte vereceğiz. Çarşımız Nazillimizin hem ekonomik hem de sosyal anlamda sirkülasyonun yoğun olduğu bölgelerden bir tanesi. Bu nedenle öncelikle halkımız ne istiyor bunu öğrenmemiz gerek. Bu konuda Nazilli halkının en doğru kararı vereceğine inanıyorum” diye konuştu. 7 sorunun yer aldığı anketin sonunda vatandaşlar talep, öneri ve şikayetlerini Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a iletebilecek. Vatandaşlar, 29 Mayıs Cumartesi gününe kadar devam edecek anket çalışmasına saat 12.00 ile 20.00 arasında katılabilecek.

nazilli-referanduma-gidiyor-108882-22496b59c31814aee147c17f6f34eb8c.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum