Nazilli Sümerbank’a gizli ziyaret!

Nazilli Sümerbank’a gizli ziyaret!

AK Parti Aydın Milletvekili ve ilgili kurum yetkililerinin, Nazilli'deki Sümerbank Basma Fabrikası'nı gizli kapaklı ziyareti tartışma yarattı. Yetkililerin, ziyareti medyaya duyurmaması, “Milletten ne gizleniyor?” sorularını doğurdu.

GÜNAY PABUŞÇU -Nazilli'de 1937'de kurulan ve kapatıldıktan sonra mülkiyeti ADÜ'ye devredilen Sümerbank Nazilli Basma Fabrikası'nın yeniden faaliyete geçirilmesi için yürütülen çalışmalar kapsamında AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Adnan Menderes Üniversi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Abak bölgede inceleme yaptı.

5ee9844df88706084e8074cb0b0eb9c2.jpg

Bölge için tarihsel bir öneme sahip olan ve kültür mirası olarak değerlendirilen Sümerbank Basma Fabrikası ile ilgili gelişmeler merakla beklenirken, gizli bir ziyaret kafaları karıştırdı.

a5581694c51569f4ce408ad6c9c3b31d.jpg

Yetkililer, iki gün önce Sümerbank Basma Fabrikası'nı ziyaret etti. 
Ziyarete ilişkin basın mensuplarına bilgi verilmemesi ve ziyaretin medyaya duyurulmaması, “Milletten ne gizleniyor” sorularını getirdi.
Erim’in basına açık son ziyarette, “Sümerbank Nazilli Basma Fabrikası'nın bir kısmının yeniden faaliyete geçmesi, kalan kısmının ise müze olarak kullanılması için çalışmalara devam ediyoruz. Üniversitenin kampüs içerisinde bulunan alanları ihaleye çıkarılacak ve firmaların burada üretim yapacak” açıklamaları hatırlanırken, son ziyarete ilişkin neler konuşulduğu merak konusu oldu.

e4eaafcf81f6b71fffdd92e29d285a12.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.