Nazilli tribününde iğrenç görüntüler

Nazilli tribününde iğrenç görüntüler

Nazilli Belediyespor – Çengelköyspor karşılaşmasına iğrenç görüntüler damga vurdu. Çengelköyspor yöneticileri, maçta görev yapan TFF yetkililerine ve spor muhabirlerine ağır hakaret ve küfürler yağdırdı.

GÜNAY PABUŞÇU-Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesini sürdüren Aydın temsilcisi Nazilli Belediyespor, 10.Hafta karşılaşmasında İstanbul temsilcisi Çengelköyspor’u 2-0 mağlup ederek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna yeniden oturdu.

Maç boyunca siyah beyazlı yöneticilerle tartışma yaşayan deplasman ekibinin yöneticileri, görevli polisler tarafından protokol tribününden çıkartılarak kapalı tribününün sağına alındı.

Mücadeleyi 2-0 kaybeden Çengelköyspor’da kulüp yöneticileri yenilgiyi hazmedemeyince sahada görev yapan spor muhabirleri ve TFF yetkililerine hakaretler ederek, küfürler yağdırdı.  Basın mensuplarına küfür ederek el ve ayak hareketi çeken konuk ekibin yöneticileri, hem futbola, hem de Fair-Play’e yakışmayan hareketler sergiledi.  
Maç sonunda açıklamalarda bulunan Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Soner Yelkovan, “Biz de deplasmana gidiyoruz; ancak bunları yapmıyoruz. Bu şekilde agresif davranılmasını anlayamadık. İstanbul’a gelin, şuraya gelin, buraya gelin diyorlar. Bu bir spor, hareketleri yakıştıramadık” ifadelerini kullandı.

cfa1e860-be7d-4149-ac2d-83718b5dfdd2.jpg

d6286fed-b16f-4741-a864-b802e9d47daa.jpg

6c32974b-adbe-48ad-808b-8638c8f2eb99.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.