Nazilli’de 2015 Karma Fotoğraf Sergisi Açıldı

Nazilli’de 2015 Karma Fotoğraf Sergisi Açıldı

Nazilli Fotoğraf ve Plastik Sanatlar Amatörleri Derneği (NAFOD) tarafından düzenlenen ‘2015 Karma Fotoğraf Sergisi’ ilçedeki sanatseverle buluştu.

Lütfü Selek Sergi Salonu’nda gerçekleşen ‘NAFOD 2015 Fotoğraf Sergisi’ne, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, CHP Aydın milletvekili 5. sıra adayı Tayfun Talipoğlu, CHP ilçe başkanı Ali Çankır ile 19 fotoğraf sanatçısı ve ilçedeki sanatseverler katıldı. 50 fotoğrafın sergilendiği etkinlikte sanatseverler hatıra fotoğrafı çekip, anı defterini imzaladı. NAFOD kurucu üyesi ve aynı zamanda CHP Nazilli ilçe başkanı Ali Çankır, etkinliği düzenleyen NAFOD ve katkılarından dolayı Su Optik firmasına teşekkür etti.

“KÜLTÜREL ETKİNLİKLERE ÖNEM VERİYORUZ”

Nazilli’nin hem sosyal hem de kültürel olarak birçok ilden önde olduğun söyleyen Ali Çankır, “Nazilli tarihi boyunca birçok kültürü içinde barından bir tarihi yerdir. Böyle etkinlikleri düzenleyerek ilçemizde yaşayan sanatseverlerimizi mutlu etmek istiyoruz. Kurucularından biri olduğum NAFOD, çok güzel bir etkinlik daha düzenledi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bugün şunu gördük ki, Nazillili sanatseverler bu tarz etkinlikleri sürekli ilçemizde görmek istiyor. İnanılmaz bir kalabalık vardı. Bu doğrultuda kültürel etkinliklerimize devam edeceğiz. Son olarak Nazillili sanatseverlere de gösterdikleri ilgiden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Nazilli’de 2015 Karma Fotoğraf Sergisi Açıldı

Nazilli’de 2015 Karma Fotoğraf Sergisi Açıldı

Nazilli’de 2015 Karma Fotoğraf Sergisi Açıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.