NAZİLLİ'DE ACİL EYLEM PLANLARI VE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

NAZİLLİ'DE ACİL EYLEM PLANLARI VE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Koronavirüs önlemleri kapsamında Aydın Büyükşehir Belediye ekipleri Uzun Çarşı'da dezenfektan işlemlerine devam etti. Başkan Özcan çalışmaları yerinde inceledi.

GÜNAY PABUŞÇU- İki günlük sokağa çıkma yasağının ardından Nazilli'de ilçeyi dezenfekte etme işlemlerine hız verildi. Büyükşehir Belediye ekipleri Uzun Çarşı'yı ilaçlı suyla sokakları dezenfekte etti. Öte yandan Nazilli Belediye ekipleri de marketleri ve fırınları tek tek dezenfekte ediyor. Çalışmalarla ilgili açıklamarda bulunan Özcan acil eylem planını ve çalışmalarını hayata geçirdiklerini söyledi. 

"VATANDAŞLARMIZIN YAŞADIĞI HER NOKTAYI ÇOK DİKKATE ALARAK... "

Nazillide'ki vazifelerini kararlılıkla sürdürdüklerini ifade eden Başkan Özcan, Şu and burada Büyükşehir ekiplerimizden yıkama aracı çalışıyor.Bölge tamamen temizleniyor. Büyükşehir ekipleri nöbetçi akaryakıt istasyonlarını ve nöbetçi eczanleri dezenfekte ediyor.Bizim ekiplerimiz de fırınları ve gıda maddelerinin dağıtıldığı yeri ilaçlıyorlar. Bu işbirliği içerisinde Nazzillimizde, vatandaşlarımızın yaşadığı her noktayı çok dikkate alarak her bir vatandaşımızı korumak adına can pahasına çalışan arkadaşlarımızı gerek Büyükşehir Belediyesi ekiplerine gerek Nazilli Belediyesi ekiplerine ,müdürlerimize, daire amirlerimize, şeflerimize özellikle de Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na, Nazilli Kaymakamımıza ve devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

a0f42e59-57ec-4010-a700-986f510d1d2a-001.jpg

"DEVLETİMİZ MİLLETİMİZİN YANINDADIR"

Açıklamalarına gördüğünüz üzere devletimiz milletimizin yanındadır diyerek devam eden Başkan Özcan, "Belediyelerimiz milletimizin yanındadır.Maksat birdir. Bu kötü günlerde birlik ve beraberlik içersinde hareket ederek,nasıl ki 100 yıl önce bir milli birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyorsak, bu ülkeyi düşmanlardan kurtardıysak, bu ülkeyi birlikte var ettiysek, yokluktan yoksulluktan beraber bir kurtuluşa dönüştürdüysek, bugün de bu millet her zaman olduğu gibi, binlerce yıl önce olduğu gibi dün birdir bugün de birdir yarında birlikte hareket edecektir. İnşallah bu milletin düşmanlarında kimseye fırsat vermeyeceğiz. Memleketimizde yapılacak her bir hizmeti hep birlikte yapmış olduk, el birliğiyle yapmış olmaktan çok büyük bir kıvanç duyuyorum. Bu işbirliğinden dolayı bütün herkese,çalışan herkese çok çok teşekkür ediyorum" dedi. 

8fa11047-b091-463d-8dc3-d37f00e3e523-001.jpg

"BÜTÜN HİZMETLERİ, İHTİYAÇLARI YERİNE GETİRECEĞİZ "

Herhangi bir şekilde  bir isteği olan vatandaşların VEFA SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DESTEK HATTI'NI 444 1 391 numara üzerinden aramalarını rica eden Başkan Özcan, "Emniyet mensuplarımız,jandarma mensuplarımız, diğer kamu mensuplarımızı, Büyükşehir mensuplarımız,Nazilli Belediyesi'ndeki ekip arkadaşlarımız, vatandaşımızın bütün ihtiyaçlarını karşılamak için bekliyorlar. Sadece biraz yoğunluk var.Anında olmasa bile zamanında bütün hizmetleri,ihtiyaçlarını yerine getireceğiz.Zor günleri beraber atlatacağımza inanıyorum. Vatandaşımızın gösterdiği hassasiyet, duyarlılığından ve sabrından dolayı teşekkür ediyorum. Bütün çalışan arkadaşlarımıza,birlikte olduğumuz her kuruma teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

50238a0a-fd04-456d-a9e4-0baeb41ee25d.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.