Nazilli’de Afyonlular Derneği’nden Birlik Beraberlik Mesajı

Nazilli’de Afyonlular Derneği’nden Birlik Beraberlik Mesajı

Nazilli Afyonlular Derneği, ilçede faaliyet yürüten oda ve derneklerin Afyonlu başkalarını bir araya getirdi. Nazilli’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarını belirten Bülent Akgün, katılım gösteren başkanlardan derneğe destek olmalarını rica etti.

GÜNAY PABUŞÇU-Nazilli Afyonkarahisarlılar Derneği  Bülent Akgün ve üyeler, dernek binasında kahvaltı programı düzenledi. Birlik ve beraberlik mesajı verilen kahvaltıya,Emekliler Derneği Nazilli Şube Başkanı Faruk Baştepe, Muharip Gaziler Dernek Başkanı Hasan Karataş, Emekli Astsubaylar Dernek Başkanı Mehmet Şeref Özkan, Esnaf Güçbirliği Dernek Başkanı Meltem Tuğral, Engelsiz Engelliler Dernek Başkanı Ahmet Ünlü, Nazilli Genç İşadamları Dernek Başkanı Ali Başol, Berberler ve Kuaförler Dernek Başkanı Olcay Akyıldız, Emekli –Sen başkanı  Başkanı Abdülkadir Özçelik katıldı.

img-20200815-wa0048.jpg

Derneğin amacını geçmişte birçok güzelliği bir arada yaşayan hemşerilerimizin şehir hayatının zorluklarından dolayı zoraki olarak birbirleriyle kaybolan ilişkilerine yeniden güzel  ve sağlam bir temel oluşturabilmek, her türlü dertleri ile dertlenip sevinçlerine ortak olmaktır diyerek nitelendiren Akgün, “Derneğimiz bu amaçla hemşerilerimiz arasında muhabbeti arttırmak düğünler gibi güzel anlarını paylaşmak, cenazeler gibi moral desteğinin ihtiyaç bulunduğu durumlarda hemşerilerimizin yanında olmak, kültürümüzü gelenek ve göreneklerimizi gelecek nesillere aktarmaktır.” ifadelerini kullandı.

img-20200815-wa0044.jpg

Başkan Akgün’ün açıklamaları şu şekilde:
“Zafer ülkü kaynağının bir çeşmesidir
Zafer bir çok gönüllerin birleşmesidir
Gönülleri birleşenleri selam sizlere 
Nazilli de dertleşen Afyonlular selam sizlere.
Selamın aleyküm, Allah’ın selamı üzeriniz olsun. Sivil toplum kuruluşlarının değerli başkanları, kıymetli hemşerilerim. Nazilli Afyonkarahisarlılar derneğimizin birlik beraberlik ve dayanışma kahvaltısına hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.
Katılımlarınızdan dolayı yönetim kurulu adına hepinize teşekkür edersizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
Derneğimizin amacı geçmişte bir çok güzelliği bir arada yaşayan hemşerilerimizin şehir hayatının zorluklarından dolayı zoraki olarak birbirleriyle kaybolan ilişkilerine yeniden güzel  ve sağlam bir temel oluşturabilmek , her türlü dertleri ile dertlenip sevinçlerine ortak olmaktır.
Derneğimiz bu amaçla hemşerilerimiz arasında muhabbeti arttırmak düğünler gibi güzel anlarını paylaşmak, cenazeler gibi moral desteğinin ihtiyaç bulunduğu durumlarda hemşerilerimizin yanında olmak, kültürümüzü gelenek ve göreneklerimizi gelecek nesillere aktarmaktır. 
Bu nedenle siz değerli hemşerilerimiz de derneğimize destek olmanızı bekliyoruz.
Bir olursak iri olur diri  oluruz. Nazilli’nin en büyük sivil toplum kuruluşuyuz.
Afyonkarahisarlılar ın bir ve bütün olma zamanı gelmiştir. Kişiliklerimizi bir kenara bırakarak aramızda sevgi köprüsü kurup gönül birliği oluşturarak  ben değil biz olabilmeliyiz. Yolumuz uzun ve zorlu bunun bilincindeyiz. Biz bu zoru yenmek için yola çıktık ve bu zoru da başaracağız.
Birlik olmak sevmektir saygı duymaktır açık olmaktır. Sizler hizmet verenlersiniz ve bunun farkına varanlarsınız.
Birlik halinde olan; huzurlu sakin gönlü geniş yaşam sevinci ile dolu, gülen  gözlü, güler yüzlü, gönüllere dokunan varlığı ile bulunduğu ortama  büven verendir.  
Evet bizlere çok iş  düşmektedir. Birlik ve beraberlik ruhunu yaşatabildiğimiz sürece amacımız  gerçekleşecektir.
Katılımlarından dolayı, Emekliler Derneği Nazilli Şube Başkanı Faruk Baştepe, Muharip Gaziler Dernek Başkanı Hasan Karataş, Emekli Astsubaylar Dernek Başkanı Mehmet Şeref Özkan, Esnaf Güç birliği Dernek Başkanı Meltem Tuğral, Engelsiz Engelliler Dernek Başkanı Ahmet Ünlü, Nazilli Genç İşadamları Dernek Başkanı Ali Başol, Berberler ve Kuaförler Dernek Başkanı Olcay Akyıldız, Emekli –Sen başkanı  Başkanı Abdülkadir Özçelik’e teşekkür eder, saygılar sunarız.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.