Nazilli’de Belediyeden Engelliye Akülü Araç Desteği

Nazilli’de Belediyeden Engelliye Akülü Araç Desteği

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 2 yıldır yatağa bağımlı Nihat Aydın’a akülü engelli aracını kendi elleri ile teslim etti.

Yaşadığı bir ev kazası sonucu 2 yıldır yatağa bağımlı olarak hayatını sürdüren 51 yaşındaki Nihat Aydın’a şarj edilebilen akülü engelli aracını Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık bizzat kendi elleri ile teslim etti. Yaşadığı kaza sonucu belden aşağısı felç olan Nihat Aydın’ın durumu hakkında da ailesinden bilgiler alan Başkan Alıcık 2 yıldır yataktan kalkamadığı için kendi ihtiyaçlarını karşılayamayan Aydın’a Nazilli Belediyesinin evde kişisel bakım ve temizlik birimi personelini çağırtarak saç sakal traşı olmasını sağladı.

Birim görevlilerinin bundan sonra da düzenli olarak şehir merkezine uzakta olan Devlet Karayolu üzerinde ki Nihat Aydın’ın evine gelerek kişisel temizlik ve bakımlarının yapılması talimatını veren Alıcık, “Kardeşimiz yaşadığı kaza yüzünden yatağa mahkûm olmuş durumdaydı. Belden aşağısı tutmadığı için tüm ihtiyaçlarını ailesi karşılamak zorunda kalıyor. Belediyemize yaptıkları müracaatların değerlendirilmesi sonucu kardeşimize daha fazla sıkıntı yaşamaması ve bir nebze olsun kendi başına hareket edebilmesi için şarj edilebilen akülü engelli aracımızı getirdik teslim ettik. Evde kişisel temizlik ve bakım ekibimiz de bundan sonra kardeşimiz istediği sürece kişisel bakım ve temizlik ihtiyaçlarını yapacaklar. Allah’tan ümit kesilmez. İnşallah Nihat Bey en kısa zamanda yeniden sağlığına kavuşur. Eşine ve çocuklarına da geçmiş olsun dileklerimi yeniden tekrar ederken kendilerine kolaylıklar ve sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.