Nazilli'de denetim meyvesini verdi, 11 tutuklama

Nazilli'de denetim meyvesini verdi, 11 tutuklama

Nazilli polisi koronavirüs denetimlerinde suçlulara göz açtırmadı. Ekiplerin titiz çalışması sonucu, 11 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HAVADİS HABER-Bugün tüm Türkiye'de gerçekleştirilen kovid-19 denetimleri sebebiyle Nazilli Polisi kıraathanelerde, internet kafe ve oyun salonlarında, park ve çay bahçelerinde, yolcu taşıyan otobüs ve minibüslerde yoğun bir şekilde uygulama yaparken bir yandan da suçlulara göz açtırmıyor. 

3 ile 12 yıl arasında, hürriyeti yoksun kılma, hırsızlık gibi birçok suçlardan aranan  M. Y. , B. Ş. , S.C, G. B. , A. Ö. , M. G. , H. T. , M.T., M.Y isimli  9 șahıs yapılan titiz çalışmalar sonucu yakalandı. Suçlular, emniyetteki işlemlerinin ardından Nazilli E tipi Cezaevi'ne teslim edildi.
 Ayrıca, Şirinevler Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir kozmetik mağazasından hırsızlık yapan Y. U. ve A. O. Asayiş Büro Amirliği ekipleri  tarafından suçüstü yakalandı. Şahıslar tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 
                                                                  
Halkın sağlığı için yapılan denetimlerin yanında mahalle  ve sokaklarda yaya devriye, sivil ve resmi ekipleri ile durmak bilmeyen Nazilli Polisi, yoğun çalışmalarından dolayı  halkın takdirlerini kazanmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.