NAZİLLİ'DE GAMZE ESEN DAVASI YİNE ERTELENDİ

NAZİLLİ'DE GAMZE ESEN DAVASI YİNE ERTELENDİ

Nazilli'ye bağlı Zafer Mahallesi'nde 20 Ocak günü bir evde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Gamze Esen'in şüpheli ölümüne ilişkin, eski sevgilisi Fatih Alp Ürgen'in tutuklu yargılandığı dava duruşması ertelendi.

NAZLI ALTINAYAR-Nazilli 1.Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu yargılanan Fatih Alp Ürgen, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden katıldı. Duruşmada,  Esen' in yakınları, avukatlar, kadın cinayetlerine dikkat çekmek amacıyla katılım sağlayan CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim ve CHP Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanı Gamze Arslan yer aldı.

whatsapp-image-2021-01-26-at-17.05.41.jpeg

“ÖLMEYE BERABER GİTTİĞİM KİŞİYİ ÖLDÜRMEKLE SUÇLANIYORUM...”
Olay gününden 1 sene geçmesine rağmen vücudundaki yaraların hala geçmediğini ve  yaşamını zor idam ettirdiğini belirten şüpheli Fatih Alp Ürgen, mahkemede tutuksuz yargılanmayı talep etti. Talihsiz kadının babasına defalarca uyarıda bulunduğunu belirten Ürgen, “Kızınız hastadır diye yalvardım. Ölmeye beraber gittiğim kişiyi öldürmekle suçlanıyorum. Gamze kurtarılıp geldiğinde beni ambulanstan aldılar. Benim bütün vücudum paramparça olmuştu. Benim kendisini öldürmem söz konusu değil” diye konuştu.

“KOĞUŞTA VETERİNERLİK OKUYAN BİRİSİ TEDAVİ EDİYOR...”
Olay günü yaralandıktan sonra elleri ve ayaklarının yandığını, kaçacak hiçbir yeri olmadığını kaydeden Ürgen, “Dayanılmaz acılar çektim. 6 aydır ameliyat olmam lazım. Şu an engelli koğuşunda kalıyorum. Hastaneye tedaviye gittiğim zaman dönüşte karantina için başka koğuşa alıyorlar. Şu anda ellerim ve ayaklarım için olmam gereken ameliyatın süresi geçti. Sevk olmam gerekirken, sevklerimi kendim iptal ettim. Burada veterinerlik okuyan birisi beni tedavi ediyor. Pandemi nedeniyle mağdurum. Kaçacak durumda değilim, kaçacak hiçbir yerim yok. Beni elektronik kelepçeyle takip edebilirler” açıklamasında bulundu.

Esen’in ailesi, avukatı ve iddia makamı Ürgen’in tutukluk halinin devamı yönünde görüş bildirdi. Esen’in babası Yüksel Esen, “Benim kızımı bayıltıp oğluna benzin aldırıp üstüne benzin döküp yakmıştır” ifadelerine yer verdi.
Mahkeme heyetinin yaptığı değerlendirme sonucu, Fatih Alp Ürgen’in tutukluluğunun devamına,  Ankara Ağır Ceza Mahkemesi’nden gelecek bilirkişi raporu ve bir tanığın daha dinlenmesine karar verirken, bir sonraki duruşmayı 23 Şubat’a erteledi.

img_0510.jpg

img_0512.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.