Nazilli'de İkinci Broşür Rezaleti!

Nazilli'de İkinci Broşür Rezaleti!

Nazilli'de seçime saatler kala, sahte anket sonuçlarının yer aldığı bildirgeleri şehirde dağıttıran bir grup, Millet İttifakı aleyhinde algı operasyonu düzenliyor. Polis, sahte anket broşürlerinin dağıtılmasını yasakladı.

MEHMET ALİ CİNTOSUN-Nazilli'de nefesler tutuldu, 31 Mart Yerel Seçimlerine saatler kaldı. Millet İttifakına karşı gece başlatılan algı operasyonun bir yenisi, bugün gündüz saatlerinde de yaşandı. Saadet Partisi, İYİ Parti ve CHP'nin, HDP ile işbirliği yaptığına yönelik algı yürüten kimliği belirsiz kişiler, gece saatlerinde üzerinde “Bu bir halk ayaklanmasıdır” yazan onbinlerce broşürü, Nazilli sokaklarına dağıtmışlardı. Millet İttifakı gönüllüsü 120 kişi, broşürleri toplayarak imha etti. 
Aynı taktikle iş başına geçen bir grup kişi, üzerinde 4 büyük anket şirketinin yer aldığı, sahte anket sonuçlarını şehirde dağıttı. Aydın ve Nazilli'de Cumhur İttifakı'nın farkla seçimi kazandığını gösteren broşürler de, yayınlanan anket sonuçlarının yalan olduğu ortaya çıktı. Anket şirketleri yaptıkları açıklamada, böyle bir sonuçlarının olmadığını ifade etti. Dağıtılan broşürler gönüllüler tarafından toplanırken, polis olaya müdahil oldu. Polis, ilçede sahte anket broşürlerinin dağıtılmasını yasakladı.

1-399.jpg

2-368.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.