NAZİLLİ'DE İLK AŞI VURULDU!

NAZİLLİ'DE İLK AŞI VURULDU!

Nazilli’de, Çin’den Türkiyeye getirilen ilk CoronaVac aşısı vuruldu. Aşıyı ilk olarak Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik oldu.

NAZLI ALTINAYAR-Son zamanların gündem konusu olan koronavirüs aşısı Türkiye’ye geldi. Dün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ilk aşıyı olması ardından Nazilli’de de ilk aşıyı Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik oldu.

CoronaVac  aşısı olan Başhekim Tetik, “Nazilli Devlet Hastanesi'nde sağlık personellerimiz covid-19 aşılama süreci başladı. Aşımız sorunsuz olarak  uygulandı. Hayırlara vesile olmasını dilerim. Bu pandemi sürecinin sonlanmasında önemli yeri olan aşılamanın geniş katılımla sorunsuz sağlıkla tamamlanmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 Tetik, gün içinde aşının hastane personeline vurulması planlandığını söyledi. İlk aşamada toplamda 1 milyon 119 bin sağlık çalışanı aşılanacak. İkinci aşamada ise 65 yaş üstü vatandaşlara aşılama yapılacak.

12-1610607779.jpg

AYDIN'DA İLK AŞIYI İL SAĞLIK MÜDÜRÜ OLDU

Aydın'da ilk aşıyı İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz oldu. Açıkgöz, salgında aşılamanın önemine vurgu yaptı. Açıkgöz süreç içerisinde herkesin aşı olması gerektiğini vurguladı.

acikgoz-1610614291.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.