NAZİLLİ'DE KADIN ZABITALAR GÖREVE BAŞLADI

NAZİLLİ'DE KADIN ZABITALAR GÖREVE BAŞLADI

Aydın’ın Nazilli ilçesinde görev yapan kadın zabıtalar ilçedeki esnafları ve pazaryerlerini denetliyor.

NAZLI ALTINAYAR-Nazilli Belediyesi ilçede yaşanabilecek olumsuzluklara karşı kadın gözü ile çözüme kavuşturulması amacıyla kadın zabıta ekibi kurdu.

112-001.jpg

Nazilli Belediyesi, kadın istihdamına katkı sağlamak ve ilçeye daha fazla kadın elinin değmesi için Zabıta Müdürlüğü kadrosuna  kadın zabıta ekledi. Nazilli'de oluşabilecek sorunlara kadın gözü ile tespit ederek çözüme kavuşturulmasında görevli olacak kadın zabıtalar göreve başladığı günden beri ilçedeki esnafları ve pazaryerlerini denetliyorlar.

5433.jpg

Kent genelinde görev yapan kadın zabıtalar, esnaf ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. 

Kadın personelin sahada daha aktif bir şekilde görev almasının kendileri için çok önemli olduğunu belirten Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “ Nazilli’de kadın istihdamına katkı sağlamak istiyoruz. Kadının toplumun her yerinde yerinin olduğunu göstermek amacıyla Zabıta Müdürlüğü bünyesinde kadın zabıta personel alımı yaptık. İlçede vatandaşımızdan ve esnafımızdan güzel geri dönüşler almaya devam ediyoruz. Çalışma arkadaşlarıma kariyerlerinde başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

23423-001.jpg

Nazilli’de kadın zabıtaların hem sahada hem de kurumda aktif rol oynadıklarını ifade eden Nazilli Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Küçük “Vatandaş ve esnaflarımızdan gelen talep üzerine Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan’ın talimatı ile kadın zabıta ekibi kurularak göreve başladı. Ekibimiz sorumlu oldukları bölgede kendilerine verilen yetkilere dayanarak halkın sağlığı ve huzuru için kuralları uygulayacak.” dedi.

12312.jpg

43543-001.jpg

3443.jpg

4334.jpg

34534-002.jpg

534534.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.