Nazilli’de kurdukları grupla ihtiyaç sahiplerine umut oluyorlar

Nazilli’de kurdukları grupla ihtiyaç sahiplerine umut oluyorlar

Nazilli’de sosyal medya üzerinden oluşturdukları grupla her geçen gün ‘iyiliği’ büyüten Sosyal Medya ve Paylaşım Grubu, ihtiyaç sahiplerinin umudu olmaya devam ediyor.

GÜNAY PABUŞÇU -Facebook platformu üzerinden kurdukları  Sosyal Medya ve Paylaşım Grubu ismiyle ilçede adından sıkça söz ettiren  gönüllüler, kendilerinden yardım bekleyenlerin yüzlerini güldürüyor. İyilik elçileri sosyal farkındalık etkinlikleriyle dokundukları her hayatı yeşillendirmeye devam ediyor.

20 bin 800 kişiye ulaşan üye sayısıyla ilçede gönül köprüleri inşa eden Sosyal Medya ve Paylaşım Grubu, hayırsever vatandaşlarla ihtiyaç sahiplerini buluşturuyor. 

Herhangi bir kurum ve kuruluşa bağlı olmadıklarını ve derneğe de üye olmadıklarını ifade eden Grup Yöneticisi Sıla Dülger, “Gönüllü arkadaşlardan oluşan sosyal medya grubumuz var. Bize ulaşan, ihtiyaç sahiplerimize elimizden gelen yardımı gösteriyoruz. Örneğin; Bozdoğanda bir çifti evlendirdik. Kendi evlerimizden masa, sandalye, soba, baza, halı, kıyafet ve perde gibi ev eşyalarını onlara hediye ettik. Bizde ne varsa kardeşlerimizde de aynısı olsun, mutlu olsunlar istiyoruz” dedi.

Grup üyeleri olarak yardıma muhtaç her bireye ulaşmaya çalıştıklarını ve bu konuda esnaf ve işletmelerin de duyarlı davrandığını belirten Dülger, “Durumu iyi olmayan ailelerimizin halılarını yıkatıyoruz. Evlenecek bir çiftimize gelinlik hediye eden gönül dostlarımız var. Eğitimi için bir bilgisayara ihtiyacı olan ancak gücü yetmediği için alamayan kardeşimize bilgisayar hediye edecek olan işletmemiz var. Biz bu iki taraf arasında bir köprü vazifesi görüyoruz.  O kadar değerli ve iyi kalpli üyelerimiz var ki. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

a8a39895-b8f7-4887-804d-e5a9e749ff85.jpg

8de34a65-a9c6-4d4f-89bb-894ffe740409.png

45932f0c-b16e-43cb-9650-68ee68e5d021.jpgimg-20201023-wa0088.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.