Nazilli’de kurulan grup engellilerin eli ayağı oluyor

Nazilli’de kurulan grup engellilerin eli ayağı oluyor

Nazilli’de Facebook platformu üzerinden kurulan Sosyal Medya ve Paylaşım Grubu, engelli bireylerin hayatlarına dokunmaya devam ediyor.

Duyarlı vatandaşlar bir sosyal medya platformu üzerinde bir araya gelerek, ihtiyaç sahipleri için gönül köprüleri inşa ediyor. İlçede tekerlekli sandalye ihtiyacı olan ancak durumu olmadığı için satın alamayan engelli bireylerin yardımına hayırseverler koşuyor. Son 3 ayda 3 ailenin yüzünü güldüren Sosyal Medya ve Paylaşım Grubu gönüllüleri, daha fazla yardıma muhtaç insana umut olmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Grup üyeleri olarak, engelli bireylerin sosyal hayatın içinde aktif rol almalarını desteklediklerini kaydeden Grup Kurucusu Sıla Dülger, “Bizler önce yaşadığımız yere faydalı olmanın, insanları mutlu etmenin peşindeyiz. Engelli bireylerimiz var. Bizlere raporlarını gösteriyorlar. Maddi sıkıntıları olduğunu da görüyoruz. Hemen kim neyi, nasıl yapabilir? Bunun için harekete geçiyoruz. Üyemiz Egem Yapı Emlak Dekorasyon sahibi Fehmi Kayahan ve Düzce Sevdalıları Yardımlaşma Derneği Başkanı Reşit Kurt ile ekibi tekerlekli sandalyeleri temin etti. Biz de 3 engelli bireyimize tekerlekli sandalyelerini ulaştırdık. Ben kalbi iyilik için çarpan üyelerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kızının tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılayan hayırseverlere teşekkür eden Zargul Hasanava mutluluğunu şu sözlerle ifade etti: “Engelli kızım tekerlekli sandalyesine kavuştu. Onun yüzündeki mutluluk, benim mutluluğum. Allah emeği geçen herkesten razı olsun. Çok teşekkür ediyorum.”

 

 

 

whatsapp-image-2020-11-17-at-12.52.40.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.