Nazilli’de lağım kokusu krizi!

Nazilli’de lağım kokusu krizi!

Nazilli’ye bağlı Zafer Mahallesi’nde iki apartman arasında yer alan ve yılın belirli dönemlerinde taşarak pis kokuya neden olan lağım çukuru, vatandaşların kabusu oldu.

GÜNAY PABUŞÇU-Zafer Mahallesi 14/5 sokakta yaşayan site sakinleri, mutfak balkonları arasında bulunan ve başka binalara ait olduğunu iddia ettikleri lağım çukurunun sürekli taştığını iddia etti.

Lağım çukurunun kendilerine ait olan olmadığını ve sorumluların duyarsız davrandığını dile getiren site sakinleri duruma tepki gösterdi.

Mimari plandaki sorundan dolayı başka binalara ait lağım çukurunun,  iki binanın mutfak balkonları arasında sürekli patladığı ve kötü kokuya neden olduğu vurgulandı. 

“DUYUN SESİMİZİ”
16 yıldır yılda 2-3 kere talihsiz olayı yaşadıklarını aktaran site sakinleri, “Bugün akşam Büyükşehir Belediyesi personelleri gelip çalıştılar. Bunun için çalışanlara da yazık, bize de yazık. Mağdur olan apartman sesini bir yere duyuramazken, Büyükşehir bir yaptırım uygulamıyor. Nazilli Belediyesi, Aydın Belediyesi duyun sesimizi” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan lağım çukurunu temizleme görevini sürdüren ekipler, kötü kokuya tuvalet ve mutfak giderlerinin neden olduğunu açıkladı.

img-20210103-wa0045.jpg

img-20210103-wa0046.jpg

img-20210103-wa0047.jpg

img-20210103-wa0043.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum