Nazilli’de motosikletli sürücülere sıkı denetim

Nazilli’de motosikletli sürücülere sıkı denetim

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede motosiklet sürücülerine yönelik denetimlerini artırdı. Polis, dün Uzun Çarşı’daki denetimlerinin ardından bugün İstasyon Meydanı’nda kask uygulaması yaptı.

Trafik Şube Amirliği ekipleri , dün yasak olmasına rağmen Uzun Çarşı’da motosiklet kullanarak vatandaşın can güvenliğini tehlikeye atan 30 sürücüye toplamda 13 bin 90 TL ceza yazdı. Bugün denetimlerine  İstasyon Meydanı’nda devam eden Nazilli polisi, motosikletlileri tek tek durdurdu, kask takmayan sürücülere cezai işlem uyguladı. Ehliyet, sigorta ve vize gibi işlemlerde evrakları eksik olan ve prosedürlere uymayan araçlar ise trafikten men edildi.
İlçede denetimlerin sıkı bir şekilde devam edeceği belirtilirken, kentin çeşitli yerlerinde uygulamaların süreceği öğrenildi. Kasksız sürücülere trafik ekiplerinin uygulaması dışında fotoğraflama yöntemiyle ceza yazdığı bildirilirken, trafiğe kayıtlı 35 bin motosikletin bulunduğu Nazilli’de sürücülerin daha dikkatli olması istedi.
whatsapp-image-2020-08-13-at-12.42.15.jpegwhatsapp-image-2020-08-13-at-12.42.15-(1).jpegwhatsapp-image-2020-08-13-at-12.42.15-(2).jpeg

Kaynak: AYDIN MANŞET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.