Nazilli’de o okul tarihe karışacak! Taşınma işlemleri başladı

Nazilli’de o okul tarihe karışacak! Taşınma işlemleri başladı

Nazilli’deki eğitim yuvalarından biri olan Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu tarihe karışıyor. Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasındaki anlaşma sonucunda okul binası, Nazilli Devlet Hastanesi bünyesinde sağlık hizmeti sunacak.

GÜNAY PABUŞÇU-Nazilli’deki eğitim yuvalarından biri olan Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu, Sağlık Bakanlığı’nın yatırım planlamasına alındı.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasındaki anlaşma sonucu Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu, eğitim hizmetini sonlandıracak ve bina Nazilli Devlet Hastanesi bünyesinde vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek.
Okul binasının 15 Şubat’a kadar tamamen boşaltılma çalışmalarına başlanırken, öğrencilerin sömestr tatilinden sonra Aydoğdu İlköğretim Okulu’nda eğitim hayatına devam edeceği kararlaştırıldı.

gazi-mustafa-kemal-ortaokulu.jpg

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu binasının,  sağlık hizmet binası kapsamında yapıldığını hatırlatan Nazilli İlçe Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, ”Okulumuzun bulunduğu alana Sağlık Bakanlığımızın yatırım planlaması var ve bu konuda Milli Eğitim Bakanlığı ile takası yapılmıştı. Okulumuzun boşaltma çalışmaları sürüyor. Milli Eğitim Bakanlığımızın öğrencilerimizin mağdur olmaması için yatırımları olacaktır. İhtiyaçların karşılanması konusunda geçici ve kalıcı çözümler sağlanacaktır. Her halükarda sağlık ve eğitim hizmetleri kesintisiz sürecektir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.