NAZİLLİ’DE ÖZEL ÇOCUKLAR İÇİN KERMES

NAZİLLİ’DE ÖZEL ÇOCUKLAR İÇİN KERMES

Aydın Nazilli’de Süleyman Efendi Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Okul Aile Birliği “özel çocuklar” için kermes etkinliği düzenledi.


GÜNAY PABUŞÇU-Aydın Nazilli’de Süleyman Efendi Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Okul Aile Birliği “özel çocuklar” için kermes etkinliği düzenledi. Öğretmenlerin ve velilerin birlikte ürettiği ürünlerin özel eğitim sınıflarındaki öğrencilerin eğitimi için kullanılacağı etkinliğe Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak ve parti yönetim kurulu,  okul yönetimi, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

“TÜM SATIŞLAR ÖĞRENCİLERİMİZ  EĞİTİM HAYATI İÇİN”
Düzenlenen etkinlik kapsamında yapılan her satışın okul aile birliğine bağış olarak girildiğini ifade eden Süleyman Efendi Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Hatice Tunay, “Sayın Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk’un verdiği yönerge doğrultusunda okulumuzda velilere yönelik kurs açtık. Tüm bu el işi biblolar, heykeller onların eseridir. Öğretmenlerimiz ve velilerimiz birlikte gıda ürünlerini hazırladılar. Yaptığımız satışlar okul aile birliğine bağış olarak giriliyor. Okul aile birliğimiz de bu paraları okulumuzun, öğrencilerimizin eğitim hayatı için kullanıyor” ifadelerinde bulundu.

“OKUL-AİLE-ÖĞRETMEN İŞBİRLİĞİ”
Kermesimizde okul-aile-öğretmen işbirliğinin bizlere neler kazandırabileceğini görmek istedik diyerek konuşmasına devam eden Tunay, “Birlikte nelerin üstesinden gelebiliriz, bunu görmek istedik. Özel çocuklarımızın, özel öğretmenleri ve velileri ile bu etkinliği gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerime, velilerime, ziyarete gelen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Şimşek’e, siyasi parti temsilcilerine ve ürünlerimizi talep eden vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

5345e72a-9e10-4076-9ce5-ae9250645a14.jpeg

74d7e3ba-f33b-4465-8881-1aaae72fab2b.jpeg

1ba3bea4-f0b1-4a89-89da-a4bec1ef2297.jpeg

32fd6ddc-0867-45e0-9fa1-e5e3f01fd36c.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.