Nazilli'de Pedallar Çanakkale Şehitleri İçin Çevrildi!

Nazilli'de Pedallar Çanakkale Şehitleri İçin Çevrildi!

Nazilli Belediyesi'nin 18 Mart Çanakkale Şehitleri anısına düzenlediği Bisiklet Kupası Kriteryum Yarışları, çevre il ve ilçelerden gelen 140 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Nazilli Belediyesi'nin düzenlediği ve bu yıl ilki gerçekleştirilen Bisiklet Kupası Kriteryum Yarışları tamamlandı.

Yaklaşık 140 sporcunun katıldığı yarışları Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş takip etti.

Belediye Meydanı’ndan hareket eden sporcular, 15 Temmuz Şehitler Parkı’ndan başlayan 4 kilometrelik parkurda yıldız bayan, genç bayan, U 15 yıldız erkek, U 17 yıldız A erkek, genç erkek, master 35-45 yaş erkek ve master 45+ erkek kategorilerinde pedal çevirdi. Spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini belirten Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak bisiklet yarışlarımızın ilkini gerçekleştiriyoruz. Nazillimize ülkemizin farklı noktalarından bisikletçi kardeşlerimiz geldi. Nazillimize bisiklet kültürünü aşılamaya çalışıyoruz. Önemli olan yarışmak değil, bu etkinlikte yer almak. 18 Mart gibi anlamlı bir günde bu yarışların yapılması ayrı bir önem taşıyor. Türk milletinin evlatları olarak böyle önemli bir günde burada bulunan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Nazilli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Özgür Özkan, “Çanakkale Şehitlerinin anısına Nazilli Kriteryum Yarışı düzenledik. 8 ilden Nazilli’ye gelen ve 7 farklı kategoride düzenlenen yarışlarda yaklaşık 140 sporcu yarıştı. Bilindiği gibi 18 Mart Çanakkale şehitlerimizi anma günü. Biz de bu vesilesiyle böyle anlamlı bir günü güzel bir etkinlikle kutlamak, kalıcı hale getirmek istedik. Hem Nazillimizin bisiklet sporuna ilgisini artırmak, bisiklet sporunun nasıl yapıldığını görmelerini sağlamak açısından hem de Nazillimizi tanıtmak açısından güzel bir organizasyon olduğunu düşünüyorum. İnşallah bundan sonra daha büyük organizasyonlara da imza atacağız." diye konuştu.

Yıldız bayan kategorisinde Barış Spor Okulu’ndan Sırma Nur Aydın, genç bayan kategorisinde Barış Spor Okulu’ndan Azize Bekar, yıldız erkek B kategorisinde Sorisa Spor Kulübü’nden Berkant Taşçı, yıldız erkek A kategorisinde Cavidil Spor Kulübünden Mustafa Tekin, genç erkek kategorisinde İzmir Gençlik Diyalogu Derneği’nden Kaan Soylu Özkalbim, master erkek 35-44 kategorisinde Pamukkale Gençlik Spor Kulübü’nden Hakan Yıldırım, master erkek 45+ kategorisinde Pamukkale Gençlik Spor Kulübü’nden Ramazan Erkan birinci oldu.

Dereceye girenlere ödüllerini Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim ve meclis üyeleri takdim etti. 

11-089.jpg

22-063.jpg

44-020.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.