Nazilli'de polis başhekimi alkollü yakaladı... Ehliyetine el konuldu

Nazilli'de polis başhekimi alkollü yakaladı... Ehliyetine el konuldu

Nazilli'de trafiği tehlikeye düşürdüğü gerekçesiyle aracı durdurulan Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ferdi Güneş 120 promil alkollü çıktı. Başhekime para cezası kesilirken, ehliyetine de el konuldu.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - Olay, akşam saatlerinde Nazilli'nin İsabeyli Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, Nazilli'den Aydın istikametine giden bir otomobil, trafikte tehlikeli hareketler yaparak ilerledi. Duyarlı vatandaşlar, polisi arayarak karayolunda trafiği tehlikeye düşüren otomobili ihbar etti.

İsabeyli Kavşağı'nda aracı durduran polis ile sürücü arasında tartışma yaşandı. Bölgeye jandarma ekipleri de sevk edildi. Araç sürücüsünün Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ferdi Güneş olduğu öğrenildi. Güvenlik güçlerine zorluk çıkaran başhekime çevrede bulunan vatandaşlar da tepki gösterdi.

Güneş, ifadesi alınmak üzere Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Aracı ise çekici marifetiyle otoparka kaldırıldı. Başhekim Güneş'in test sonucunda 120 promil alkol olduğu tespit edilirken, sürücü belgesine 6 ay süreyle el konuldu ve para cezası da yazıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.