Nazillililer tepkili: Mum dibine ışık vermezmiş

Nazillililer tepkili: Mum dibine ışık vermezmiş

Havadis Gazetesi’nin “Aydın’ı Nazillili siyasetçiler yönetiyor” haberi üzerine vatandaşlar, Nazillili siyasetçileri sosyal medya üzerinden eleştirdi.

GÜNAYPABUŞÇU-Havadis Gazetesi’nin “Nazilli, Aydın’ın ve Türkiye’nin geleceğine yön veren siyasi hayatı beslemeye  devam ediyor. Sebzesinden, meyvesine, kurusundan yaşına her türlü yiyeceğin yetiştiği, buz gibi suların aktığı, yüksek kültürleri barındıran Nazilli, bu toprakların siyasetçilerinin de beşiği konumunda” haberine sessiz kalmadı.

Haberde,  Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AK Parti Aydın Milletvekili ve Plan ve Komisyon üyesi Bekir Kuvvet Erim, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, CHP Aydın Milletvekili ve Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Ali İhsan Dilmen, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Aydın İl Başkanı Hakan Çağlar Erürker yer almıştı.

“MUM DİBİNE IŞIK VERMEZMİŞ!”
Önce Nazilli’ye hizmet olarak ne verdiklerine bakmak lazım diyen vatandaşlar, “Nazilli, bu yüzden mi Sümerbank, Köytaş , polis okulu ve 4 yıllık üniversitelerini kaybetti?  Gençler işsiz işsiz kafelerde oturuyor. Mum, dibine ışık vermezmiş, Nazilli’ye çeki düzen verin” diyerek eleştirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.