Nazilli'ye 248 bin liralık çöp cezası kesildi

Nazilli'ye 248 bin liralık çöp cezası kesildi

Nazilli Belediye Meclisi Cumhur İttifakı Grup Sözcüsü Bülent Sayar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Nazilli Belediyesi'ne,2019 ve 2020 yıllarında çöpleri depolama alanlarına dökmediği gerekçesiyle toplam 248 bin lira ceza uygulandığını duyurdu

GÜNAY PABUŞÇU-Büyükşehir Belediyesi'nden Nazilli'de katı atık depolama veya bir aktarma istasyonu yapılması talebinde bulunan Sayar, yaşanan durumun zaman ve akaryakıt kaybına neden olduğunu vurguladı.

Nazilli Belediye Meclisi Cumhur İttifakı Grup Sözcüsü Bülent Sayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün Nazilli Belediyesi'ne 2019 ve 2020 yıllarında çöplerini depolama alanına dökmediği için 248 bin lira ceza uygulandığını paylaştı. 

Nazilli Belediyesi'nin cezaları ödemeye devam ettiğini belirten Sayar, "27 Aralık itibariyle çöp araçları toplanan çöpleri dökmek için Sultanhisar ve Aydın merkezde bulunan tesislere kadar gitmek durumunda. Bu durum zaman ve gereksiz akaryakıt kaybına neden olmaktadır. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden talebimiz Nazilli'de katı atık depolama veya bir aktarma istasyonu yapılmasıdır. Uyumlu belediyelerin bu sorunu çözmesini bekliyoruz" ifadelerine yer verdi.

5165-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.