Nilvak’ta Mezuniyet Coşkusu

Nilvak’ta Mezuniyet Coşkusu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilvak’ta eğitim gören öğrencilerin diploma törenine katılarak miniklerin heyecanına ortak oldu.Bursa Nilüfer Sosyal ve Kültürel Yardımlaşma Vakfı’nın İhsaniye...

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilvak’ta eğitim gören öğrencilerin diploma törenine katılarak miniklerin heyecanına ortak oldu.

Bursa Nilüfer Sosyal ve Kültürel Yardımlaşma Vakfı’nın İhsaniye ve Altınşehir Mahalleleri’nde bulunan kreşlerinde eğitim gören 6 yaş grubu 77 öğrenci mezun olarak diplomalarına kavuştu. Haftanın beş günü Nilvak’ın uzman kadrosu tarafından eğitim gören öğrencilerin diploma törene Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı. Miniklerin diploma törenine özel hazırladıkları gösterileri izleyen Bozbey, öğrencilere diplomalarının yanı sıra Atatürk’ün resminin bulunduğu tişört hediye etti. Bozbey, Nilvak’tan mezun olan öğrencilere yeni hayatlarında başarılar diledi.

Öğrenciler diploma töreninde düzenledikleri gösterilerin ardından Nilvak Vakıf Müdürü ve Kreş Kurucusu Necati Eren, eğitmenler ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.