NTB’den Nazilli’ye günlük 50 TL’ye Otel

NTB’den Nazilli’ye günlük 50 TL’ye Otel

Nazilli Ticaret Borsası yeni otelinin açılışını gerçekleştirdi. Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Kırlıoğlu yeni faaliyete geçirilen otelin fiyatını günlük 50 lira olduğunu açıkladı.

GÜNAY PABUŞCU-NTB tarafından yapımı tamamlanan ve modern bir yapıya kavuşan otel  törenle açıldı. Nazilli-Bozdoğan Karayolu üzerinde bulunan Canlı Hayvan Pazarı’nın yanındaki otel, düzenlenen açılış töreniyle faaliyete geçti. Açılışa Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Barış Altıntaş, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Kırlıoğlu katıldı. Kaymakam Arısoy’un kurdele kesiminin ardından protokol üyeleri otelin odalarını gezerek Nurettin Kırlıoğlu’ndan bilgi aldı.

Günlük fiyatı 50 TL
Otelin kişi başı fiyatının kahvaltı hariç 50 TL olduğunu ve 24 odalı olduğunu belirten Kırlıoğlu, “Ekonomik bir oteli müşterilerimizin hizmetine sunduk. Herkesin bütçesine uyacak şekilde otelimizi açtık. Tüm üyelerimiz ve Nazilli halkını bekliyoruz. Tüm kamuoyundan destek bekliyoruz. Ne yapıyorsak Nazilli için yapıyoruz. Başkanlar geçicidir, hizmetler kalıcıdır. İnşallah ilçeye hizmet yarışında bir oluruz” ifadelerine yer verdi.

img-20200815-wa0040.jpg

img-20200815-wa0039.jpg

img-20200814-wa0018.jpg

img-20200814-wa0017.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.