O SOKAK NAZİLLİ’NİN CAZİBE MERKEZİ OLACAK

O SOKAK NAZİLLİ’NİN CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Nazilli Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte yürüttüğü Mehmet Yüzügüler Sokağı’nın yenileme çalışması hız kesmeden devam ediyor.

GÜNAY PABUŞÇU - Hafta başında çalışmalara başlanılan projede Nazilli Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi ortak bir çalışma gerçekleştiriyor. Vatandaşların isteği üzerine gerçekleştirilen projede sokağın alt ve üst yapıları tamamen değiştirilecek. Projenin alt yapı çalışmasını Aydın Büyükşehir Belediyesi sürdürürken, üst yapı çalışmasını Nazilli Belediyesi yapıyor. Kanalizasyon, yağmurlama ve su hatlarını yenileme çalışmalarından sonra parke taşı döşeme işlemi gerçekleştirilecek.


PROJE MAALİYETİ 4 MİLYON LİRA

Mehmet Yüzügüler Sokağı’nın yenileme projesi toplam 4 milyon liraya mal olacak. Evlerinin bulunduğu alanda yapılan çalışmadan memnun olduklarını belirten Şemsettin Sami şunları ifade etti; “Çalışmalardan çok memnunum. Yapılan iş kötü olmaz. Allah razı olsun arkadaşlardan. Kolaylıklar diliyorum.” 

Asfaltın çok kötü bir durumda olduğunu ve yeniliğin şart olduğunu belirten mahalle esnafı Ahmet Açış da projenin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

1-405.jpg

2-374.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.