Öreroğlu kendisini başkan mı zannediyor?

Öreroğlu kendisini başkan mı zannediyor?

Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu’nun, Nazilli Belediyesi’nin davet edilmediği Jeotermal Enerji Araştırma Komisyonu programında "belediye başkanlarıyla aynı masada" yer alması dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

GÜNAY PABUŞÇU -CHP Jeotermal Enerji Araştırma Komisyonu Aydın'da saha incelemelerine başladı. Komisyon üyeleri, saha incelemeleri kapsamında geldikleri Aydın'da, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Komisyonda, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç,  Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın milletvekilleri Süleyman Bülbül, Hüseyin Yıldız ve Bülent Tezcan,  Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar, Muğla Milletvekili Mürsel Alban, İzmir Milletvekili Mahir Polat, Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Parti Meclis Üyesi Gizem Özcan ve CHP'li ilçe belediye başkanları da yer aldı.

Komisyon üyelerinin yer aldığı fotoğraflarda bir detay dikkatlerden kaçmadı. Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu’nun, CHP’li belediye başkanlarının davet edildiği programda yer alması “Öreroğlu kendisini Belediye Başkanı mı zannediyor?”  söylemlerini de beraberinde getirdi.

Nazilli Belediyesi'nin davet edilmediği toplantıya giden Öreroğlu'nun belediye başkanlarıyla aynı masada oturup poz vermesi Başkan Özcan'ın otoritesine "saygısızlık" olarak nitelendirildi.

Siyasi kulislerden edinilen bilgiye göre, Başkan Özcan ile yardımcısı Öreroğlu’nun arasının uzun bir süredir açık olduğu, Öreroğlu'nun Başkan Özcan’a yönelik muhalif bir tutum sergilediğinin doğruluğu bir kez daha gözler önüne serildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Doğu Bölgesi Koordinatörlüğü görevine getirilmesi planlanan Öreroğlu’nun,  CHP ve Aydın Büyükşehir Belediyesi içerikli tüm programlarda en önde yer alması, “Nazilli Belediyesi'ni geri plana atıyor” iddialarını kuvvetlendirdi.

Öte yandan Başkan Özcan’ın yılbaşı akşamında ilçede görev yapan kamu personellerini ziyaret ettiği esnada başkan yardımcısı Öreroğlu’nun da daha sonra kamu personellerini tek başına ziyaret ederek baklava ikram etmesi fitili ateşleyen hareket olmuştu.

0772b0fb-2774-4b25-aae3-3c1876374326.jpg8b0e7c3d-8d5c-4446-babe-30b9d084b40c.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.