Otopark yerin altına değil yerin üstüne yapıldı

Otopark yerin altına değil yerin üstüne yapıldı

Nazilli’de vatandaşlar yeraltı otoparkı bekledi, Aydın Büyükşehir Belediyesi otoparkı yerin üstüne yaptı. Bu durum karşısında şaşkınlık yaşayan vatandaşlar yapılan uygulama bir anlam veremedi.

GÜNAY PABUŞÇU-Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun seçim vaadi olan İstasyon Meydanı’ndaki otopark projesi yerin altına değil yerin üstünde hayata geçirildi. Yeraltı Otoparkı için vatandaşlar gün sayarken skandal bir uygulamaya imza atıldı.

İstasyon Meydanı’nda yer alan ve ilçenin en işlek noktalarından biri olan yola Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Zabıta Müdürlüğü personeli ve emniyet güçleri eşliğinde şerit çekildi, büyükşehir amblemleri basıldı ve meydanın bir kısmını açık otopark haline getirdi.

Uygulamanın gecenin ilerleyen  saatlerinde ekipler tarafından yolun kapanarak, bu şekle büründüğü ifade eden taksi şoförleri de şaşkınlıklarını gizleyemediklerini ifade etti.
Büyükşehir, geçtiğimiz günlerde bölgede etüt çalışması yapmış ve zeminden örnekler alınmıştı. Otopark sorununun her geçen gün katlanarak büyüdüğü ilçede, trafiğin en yoğun olduğu noktalardan biri olan İstasyon Meydanı’nda başlanan zemin etüdü çalışmalarında son durumun ne olduğu ise henüz bilinmiyor.

img-20200903-wa0031.jpg

img-20200903-wa0032.jpg

img-20200903-wa0034.jpg

img-20200903-wa0035.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum