Özcan ‘vekil adayı’ oluyor

Özcan ‘vekil adayı’ oluyor

MHP Genel Merkezi’nin telefonla yaptığı ankette ismi ön plana çıkan Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili adayı olmak için çalışma başlattı.

YÜKSEK Seçim Kurulu’nun (YSK) 2015 Türkiye Genel Seçimleri’nin 14 Haziran 2015 tarihinde yapılacağını açıklamasının ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın’da da siyasi hareketlilik yaşanmaya başlandı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi’nin telefonla yaptığı ankette ismi ön plana çıkan Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili adayı olmak için çalışma başlattığı öğrenildi.

• GEÇTİĞİMİZ AY YAPILAN KONGREDE GÜVEN TAZELEMİŞTİ

MHP Nazilli İlçe Teşkilatı’nın geçtiğimiz ay yapılan 11’inci Olağan Kongresi’nde tekrar aday olan ve iki listeyle gidilen kongrede 293 delegenin 218’sinin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçilen Kürşat Engin Özcan’ın Aydın’dan 2’inci sıraya yerleştirileceği konuşuluyor. Kürşat Engin Özcan’ın milletvekili adaylığına MHP’li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın da sıcak baktığı ifade ediliyor. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.