Özkat’tan ‘pankart’ yorumu: Nazilli kendine yeter!

Özkat’tan ‘pankart’ yorumu: Nazilli kendine yeter!

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Nurettin Özkat, Nazilli Beşeylül İlköğretim Okulu’nun bahçesine asılan pankartı değerlendirdi. Özkat, “Kimseye ihtiyacımız yok, Nazilli kendine yeter!” dedi.

Genel Yayın Yönetmenimiz M.Şevket Altınayar’a konuşan Nurettin Özkat, Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Nazilli Beşeylül İlköğretim Okulu’nun bahçesine asıldığı tahmin edilen Aydınspor1923-Menemen Belediyespor maçına davet pankartını değerlendirdi.

• ÇERÇİOĞLU BİZİ KABUL ETMEDİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan randevu talep ettiklerini fakat aylardır bu talebe cevap gelmediğini ifade eden Özkat, “Kendisini ziyaret edip görevinde başarılar dilemekten başka bir amacımız yoktu. Ancak Sayın Çerçioğlu randevu talebimize cevap vermedi. Nazilli’yi, Nazilli Belediyespor’u yok saymak doğru bir davranış değildir” dedi.

‘NAZİLLİ KENDİ KENDİNE YETER!’

Nazilli’nin, Nazilli Belediyespor’un kendi kendine yeteceğine dikkat çeken Nurettin Özkat devamla şunları söyledi: “Nazilli Belediyespor 47 yılı sayısız başarılarla dolu bir camiadır. Bugüne kadar elde ettiği başarılarla sadece Nazilli’nin değil, Aydın’ın, Ege Bölgesi’nin yüz akı olmuştur. Başarılarının yanı sıra düştüğü her türlü sıkıntıyı camia içinde çözmeyi başarmıştır. Başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olmak üzere, yüreği Aydın için, Nazilli için herkesi kucaklamaya hazırız. Kapımız herkese sonuna kadar açıktır”

• ‘PANKART TAHRİK EDİCİDİR’

Nazilli Beşeylül İlköğretim Okulu’nun bahçesine asılan pankartı da değerlendiren Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Nurettin Özkat, “Bugüne kadar Nazilli Şehir Stadyumu’na ayak basmayanların Nazilli’nin göbeğine pankart asmaları tahrik edicidir. Aydın’ı yönetenler yaptıkları icraatlarda bir adım ötesini görmek, düşünmek zorundadırlar” şeklinde konuştu. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

1301pankart.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.