Pekşen’den Chp İlçe Teşkilatlarına Teşekkür Ziyareti

Pekşen’den Chp İlçe Teşkilatlarına Teşekkür Ziyareti

Haluk Pekşen, CHP Trabzon Milletvekili seçildikten sonra CHP İl Başkanı Güzide Önsel Uzun ve il yöneticileriyle ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.Of, Hayrat, Çaykara, Dernekpazarı,...

Haluk Pekşen, CHP Trabzon Milletvekili seçildikten sonra CHP İl Başkanı Güzide Önsel Uzun ve il yöneticileriyle ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Of, Hayrat, Çaykara, Dernekpazarı, Sürmene, Köprübaşı, Araklı, Arsin ve Yomra örgütlerini ziyaret eden ve örgütlere çalışmalarından dolayı teşekkür eden Pekşen, ilk olarak CHP Of İlçe Başkanı Fahri Kaptanoğlu ve ilçe yöneticileriyle görüştü. Burada kendisinse yöneltilen soranları yanıtlayan CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, örgütün alınan sonuçtan dolayı morallerini bozmaması gerektiğini, büyük bir kampanya yürüttüklerini ancak seçmenin bu seçime yönelik böyle bir karar verdiğini söyledi. Pekşen, kamuoyunun başarı algısının farklı olduğunu ancak Trabzon’da çok seviyeli bir seçim çalışması yaptıklarını söyledi. Pekşen “Trabzon’da daha iyi bir sonuç almak isterdik. Ancak seçmen bu seçimde böyle taktir etti. Buna saygı duymak zorundayız. Karşımızda çok büyük bir güçle mücadele ettik. Bunu bir mazeret olarak da söylemiyorum. Ben bundan sonrası için artık Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir milletvekili olarak mücadelemi sürdüreceğim. Bunu yaparken de buraya geldiğim örgütümle birlikte yapacağız. Biz bir örgütüz ve örgütle kararlar alacağız ve örgütle partimizi büyüteceğiz. Trabzon’da artık Haluk Pekşen değil, Cumhuriyet Halk Partisi’nin, örgütünün bir milletvekili olacağım. Ondan da sonrası bir Trabzon milletvekili olacağım” dedi.

Pekşen Trabzon için ne gerekiyorsa Ankara’da bunun mücadelesini vereceğini, bu konuda hiç yorulmayacağını, belli periyotlarla örgüt, belli periyotlarla da sivil toplum örgütleriyle toplantılar gerçekleştireceğini ve Trabzon’un sorunlarını meclise taşıyıp, çözüm arayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.