Polat'ın sorumlu olduğu birimler belli oldu!

Polat'ın sorumlu olduğu birimler belli oldu!

Geçtiğimiz günlerde Nazilli Belediye Başkan Yardımcılığına ataması gerçekleşen Şahsettin Polat'ın hangi birimlerden sorumlu olacağı netlik kazandı.

Nazilli Belediye Başkan Yardımcılığına 4 gün önce atanan Demokrat Partili Şahsettin Polat ilk kez konuştu. Sorumluluk alanları belli olan Polat, göreve gelmeden önce ortaya atılan iddiaların art niyetli kişiler tarafından ortaya atıldığını kaydetti.

CHP çoğunluklu bir yönetim olduğu gerekçesiyle İYİ Partililer tarafından Nazilli Belediye Başkanı İYİ Partili Kürşat Engin Özcan'a önerildiği iddia edilen Demokrat Partili Şahsettin Polat, atamasının gerçekleşmesinin ardından resmi olarak göreve başlamıştı. Polat iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek "İddia edilen parti çoğunluklu yönetim söylemlerini art niyetli insanların belediye idaresini zora sokmak için söylediğini düşünüyorum. Çalışan insana kim ne diyebilir?" ifadelerini kullandı. 
Öte yandan Polat'ın Nazilli Belediyesi bünyesinde; İnsan Kaynakları ve İletişim Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğünden sorumlu olacağı öğrenildi. Sorumluluk sınırları 5 müdürlükle çizilen Polat'ın şu günlerde hizmet binası içerisinde oda arayışına girdiği zaman içerisinde yerleşeceği öğrenildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.