Polisten Kaçan Hırsız Kaymakamlığın Tuvaletinde Yakalandı

Polisten Kaçan Hırsız Kaymakamlığın Tuvaletinde Yakalandı

Aydın’da iki evin kilidini kırarak hırsızlık yapan üç şüpheli polisten kaçamadı. Şüphelilerden birisi kovalamaca sonucu kaymakamlık binasının tuvaletinde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; İzmir'den kiraladıkları 33 NHY 73 plakalı otomobille Aydın'a gelen M.A. (17), H.İ.Ç. (22) ve Barış Yağma, Efeler Mahallesi 2255 Sokakta bulunan bir apartmanın 9 ve 10 numaralı dairelerin kilidini kırarak hırsızlık yaptı. Binadan çıkarken fark edilen hırsızlıları fark eden vatandaşlar, 3 kişinin eşkalini polise bildirdi. Şüphelilerin kullandığı otomobil plakasından yola çıkan ekipler, otomobili takibe aldı.

TUVALETE GİRİP ÜZERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Polis ekiplerinin takibini fark eden M.A. ve H.İ.Ç.an (22) kovalamaca sonucu yakalanırken, polis takibinden kurtulmak isteyen B.Y. (20), Efeler İlçe Kaymakamlığı binasına girerek izini kaybettirmeye çalıştı. Güvenlik kamerası kayıtlarından şüphelinin kaymakamlık binasına girdiğini tespit eden polis ekipleri, B.Y’yi saklandığı tuvalette yakaladı. B.Y’nin tuvalete girince üzerinde giydiği iki kat elbiseden birisini çıkardığı ve çalıntı eşyaları da tuvalete gizlediği tespit edildi. Yapılan sorguda şüphelilerin İzmir, Antalya, Muğla, Denizli, Çanakkale ve Manisa illerinden de yaklaşık 15 ayrı dosyadan arandıkları tespit edildi. Yaşı küçük olan M.A., Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Emniyette işlemleri tamamlanan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.