Rakiplerimiz Belli Oldu

Rakiplerimiz Belli Oldu

Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü tur kuraları çekildi. 54 takımı karşı-karşıya getirecek kura sonunda Nazilli Belediyespor ve Aydınspor 1923’ün rakipleri belli oldu. Kura çekimine, Nazilli Belediyespor adına hiçbir yönetici katılmadı.

Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü tur kuraları çekildi. Kura çekimine, Nazilli Belediyespor adına hiçbir yönetici katılmadı. Kura sonunda Nazilli Belediyespor, Orduspor ile eşleşirken, Aydınspor 1923’ün rakibi Bucaspor oldu. Buna göre Nazilli Belediyespor rakibiyle ile kendi sahasında, Aydınspor 1923 ise deplasmanda karşılaşacak. Müsabakalar, 29-30-31 Ekim tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak.

RAKİPLERİMİZİ TANIYALIM

Aydınspor 1923’ün rakibi Bucaspor, PTT 1. Lig’de mücadele ediyor. Ligde 8’inci sırada bulunan sarı-lacivertli ekip oynadığı 8 karşılaşmada 4 galibiyet ve 4 mağlubiyet aldı. Nazilli Belediyespor’un rakibi Orduspor, PTT 1. Lig’de mücadele ediyor. Ligde 4’üncü sırada bulunan mor-beyazlı ekip oynadığı 7 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 2013-2104 sezonuna iyi bir başlangıç yaptı.

BAYIRLI KURADAN MEMNUN

Kura çekimini ile ilgili düşüncelerini paylaşan Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Süha Bayırlı, “Şu an itibariyle kuradan memnunuz. Bucapor, bizim için iyi sayılabilecek rakiplerden biri. Bucaspor’un hem Aydın’a olan yakınlığı açısından, hem de gücü bakımından Aydınspor 1923 için iyi bir seçenek olduğuna dikkat çeken Bayırlı, “Bucaspor ile baş başa mücadele edebilecek düzeyde bir takım olduğunu düşünüyorum . Bu turu geçtikten sonra gruplara kalınacak. Bizim için önemli bir karşılaşma olacak. Bucapor,bizim için iyi sayılabilecek rakiplerden biri” ifadelerini kullandı.

0810kuratff.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.