RECEPBEY’DE ‘OKUMA BAYRAMI’ COŞKUSU

RECEPBEY’DE ‘OKUMA BAYRAMI’ COŞKUSU

İlkokula bu yıl başlayan Nazilli Recepbey İlköğretim Okulu 1’inci Sınıf öğrencileri, okuma yazmayı öğrenmelerini düzenlenen Okuma Bayramı etkinliği ile kutladılar.

İLKOKULA bu yıl başlayan Nazilli Recepbey İlköğretim Okulu 1’inci Sınıf öğrencileri, okuma yazmayı öğrenmelerini düzenlenen Okuma Bayramı etkinliği ile kutladılar. Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen etkinlikte sahne alan 1/A, 1/B ve 1/C sınıflarının öğrencileri, şiirler okuyup, dans ve halk oyunları gösterilerini sergilediler. Salonu dolduran öğretmen ve ailelerinin büyük takdirini toplayan 1’inci sınıf öğrencilerinin heyecanı ve mutlulukları gözlerden kaçmadı.

• HİDAYET ÖZDEMİR: BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Nazilli Recepbey İlköğretim Okulu Müdürü Hidayet Özdemir, “Biz okul olarak büyük bir aileyiz. Sizin çocuklarınız, bizim çocuklarımızdır. Eylül ayında başladığımız Eğitim-Öğretim Yılı’nın sonuna yaklaşıyoruz. Bu süreçte, çocuklarımızı en iyi şekilde eğitmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 1’inci sınıf öğrencilerimizin başarılarını siz velilerimizle paylaşmaktan dolayı sevinçliyiz. Tüm öğrencilerimi gösterdikleri üstün başarı nedeniyle teker-teker-kutluyorum, gözlerinden öpüyorum” diye konuştu.

foto-galeri-031.gif

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.