Samsat’ın Çiçek Köyüne Kanalizasyon Sistemi Kuruluyor

Samsat’ın Çiçek Köyüne Kanalizasyon Sistemi Kuruluyor

Adıyaman’ın Samsat ilçesine bağlı ÇiçekKöyü ve bu köye bağlı Doğanlar Mezrasına kanalizasyon sistemi kuruluyor.2015 Yılı KÖYDES Programı kapsamında yapılan kanalizasyon işlerine başlandığı, en geç iki...

Adıyaman’ın Samsat ilçesine bağlı ÇiçekKöyü ve bu köye bağlı Doğanlar Mezrasına kanalizasyon sistemi kuruluyor.

2015 Yılı KÖYDES Programı kapsamında yapılan kanalizasyon işlerine başlandığı, en geç iki ay içerisinde işlerin tamamlanacağı belirtildi.

Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Çiçek köyünde yürütülen kanalizasyon sistemi kurulması çalışmalarını yerinde inceleyerek, müteahhit ve teknik elemandan bilgiler aldı. Kaymakam Atak burada yaptığı açıklamada, kanalizasyon sistemini çağdaş yaşamın bir gereği olarak gördüklerini, şehir köy ayrımı yapmaksızın bu hizmetin götürülmesi gerektiğini ifade etti.

Atak, "Birçok köyümüzde kanalizasyon sistemi kuruldu. Kalan birkaç köyümüzde de tamamlayarak bütün köylerimize kilitli parke taşı döşemek istiyoruz. Böylece köylerimizde daha sağlık bir yaşam sürülecektir. Çiçek köyümüzde ana borular bağlanmış, Doğanlar mezramızda ise çalışma devam etmektedir. Bundan sonra fosseptik arıtma çukurları tamamlanarak bağlantılar yapılacak. Vatandaşlarımız getirilen hizmetlerimizden memnun olduklarını ifade etmektedirler. Bizler de onların mutluluğu ile mutlu oluyoruz. Samsat ilçesine gelen yatırımlardan dolayı başta Adıyaman Valisi Sayın Mahmut Demirtaş olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.