Semerciler Yokuşu Gemlik’in Vitrini Olacak

Semerciler Yokuşu Gemlik’in Vitrini Olacak

Gemlik’in tarihi semtlerinden Semerciler Yokuşu yayalaştırılıyor.Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ahmet Dural Meydanı, Kumla Yolu, Demirsubaşı Mahallesi ve Atatürk Parkının kesişme noktasında yer...

Gemlik’in tarihi semtlerinden Semerciler Yokuşu yayalaştırılıyor.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ahmet Dural Meydanı, Kumla Yolu, Demirsubaşı Mahallesi ve Atatürk Parkının kesişme noktasında yer alan bölgenin kent estetiğine uygun hale getirilip trafiğe kapatılacağını söyledi. Çalışmaları yerinde inceleyen Yılmaz, trafiğe kapatılarak yayalaştırılan Semerciler Yokuşu’nda balık lokantaları, kafeteryalar ve yeme içme sektöründe hizmet veren firmaların yer alacağını anlattı.

“Bu çalışmalar daha başlangıç” diyen Yılmaz, bunun ilçenin birçok mahallesine örnek olacağını ifade etti. Esnaftan balık lokantaları ve kafeteryalar konusunda dönüşüm beklediklerini de kaydeden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kent estetiğine uygun olarak bölgeye cephe sağlıklaştırma çalışması da yapacaklarını bildirdi. Semerciler Yokuşu’nda yapılan çalışmanın ahşap ağırlıklı malzeme ile destekleneceğini belirten Refik, “Semerciler Yokuşu Gemlik’in vitrini olacak” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.