11 yaşındaki Şahin'in cansız bedeni bulundu!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde serinlemek için girdikleri Büyük Menderes Nehri'nde akıntıya kapılarak kaybolan 2 çocuktan 11 yaşındaki Şahin Özdağ'ın da cansız bedenine ulaşıldı.

Acarlar Mahallesi yakınlarında 18 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00 sıralarında piknik yaptıkları sırada serinlemek amacıyla nehre giren ve akıntıya kapılan çocuklardan Şahin Özdağ'ı arama çalışmaları tamamlandı.

AFAD, UMKE, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Sahil Güvenlik, itfaiye ve İzmir'den gelen dalgıç ekiplerince yürütülen ve yaklaşık 94 saat süren çalışmalar sonucunda Özdağ'ın cansız bedeni, suya girdiği noktanın yaklaşık 3 kilometre uzağında bulundu.

Ekiplerce sudan çıkarılan çocuğun cenazesi, incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı.

- Ne Olmuştu?

İncirliova'da nehre giren 3 çocuktan biri kendi imkanlarıyla kıyıya çıkmayı başarmış, Eda Kurtulmuş (15) ile Şahin Özdağ (11) ise akıntıya kapılarak suda kaybolmuştu.

Ekiplerin arama çalışmalarının ikinci gününde (21. saatte), Eda Kurtulmuş'un cansız bedeni suya girdiği yerin yaklaşık 1 kilometre uzağında bulunarak sudan çıkarılmış ve yapılan incelemelerin ardından toprağa verilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Aydın Ve İlçe Haberleri Haberleri