55 ton karpuzdan gelen gelir, engelli bireylere umut olacak

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kardeşinin ölüm yıl dönümünde 55 ton karpuzu tanesi 1 liradan satışa sunan vatandaş, buradan gelen geliri Nazilli Engelsiz Engelliler Derneği’ne bağışlayacak.

5 sene önce kardeşini trafik kazasında kaybeden Ümit Dumanoğlu isimli vatandaş, her sene kardeşi adına yaptığı ölüm yıl dönümü hayrına bu sene farklı bir bakış açısı getirdi.

Çine ve Denizli ilçelerinden getirdiği karpuzları Nazilli Yeni Sanayi Sitesi’ne getiren Dumanoğlu, tezgahlarda kilosu 3 liradan satışa sunulan karpuzun tanesini 1 liradan alıcıyla buluşturdu.
Yaklaşık 6 bin karpuzu satmaya başlayan Dumanoğlu, buradan gelecek parayı, Nazilli Engelsiz Engelliler Derneği’ne bağışlayacağını söyledi.

Vatandaşlar, tanesi 1 liradan satışa sunulan karpuza büyük ilgi gösterdi.

Sıcak havaya rağmen uzun kuyrukların oluştuğu alanda, karpuzlar bir bir tükendi.

Karpuzu satın alan Mehmet Ertürk, Dumanoğlu’nun kardeşine Allah’tan rahmet dileyerek, güzel bir etkinliğe imza atıldığını ve farkındalık oluşturulduğunu söyledi.

Nazilli Engelsiz Engelliler Derneği Başkanı Ahmet Ünlü ise, “Ümit kardeşimizi tebrik ediyorum. Bu karpuzları ücretsiz de dağıtabilirdi ama bizleri, engelli bireylerin zorlu hayatlarını düşündü. İnşallah buradan gelecek destekle, engelli kardeşlerimizden birinin hayali gerçek olacak” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Nazilli Haberleri