AK Parti Aydın'da üye hedefi tamamlandı! 16 bin 795 yeni üye yapıldı

AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem, Genel Merkez tarafından belirlenen üye hedefini geçtiklerini duyurdu. Başkan Erdem, "Aydın’da elde ettiğimiz bu anlamlı başarı; kapı kapı, sokak sokak yürütülen samimi çalışmaların, ortak aklın ve güçlü teşkilat ruhunun bir sonucudur." dedi.

AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem, Genel Merkez tarafından 2025 yılı için belirlenen üye hedefini %100 oranında başarıyla gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Başkan Erdem, "2025 yılı için tarafımıza verilen 16.279 kişilik üye hedefini aşarak 16.795 yeni üyeye ulaşmış bulunmaktayız. Bu başarıyla birlikte Aydın’daki güncel üye sayımız 119.560’a yükselmiştir. Elde edilen bu önemli sonuç; teşkilatlarımızın sahadaki özverili çalışmasının, milletimizle kurduğumuz güçlü gönül bağının ve davamıza duyulan güvenin somut bir göstergesidir." dedi.

AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana milletin partisi olma vasfını kararlılıkla sürdürdüğünü vurgulayan Başkan Erdem, "AK Parti, “insanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışıyla Türkiye’nin her köşesinde büyümeye devam etmektedir. Aydın’da elde ettiğimiz bu anlamlı başarı; kapı kapı, sokak sokak yürütülen samimi çalışmaların, ortak aklın ve güçlü teşkilat ruhunun bir sonucudur. Yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşadığımız bu günlerde, AK Parti ailesinin Aydın’da daha da büyüdüğünü görmek bizlere hem büyük bir mutluluk hem de önemli bir sorumluluk yüklemektedir. 2026 yılının; ülkemize, milletimize ve Aydın’ımıza sağlık, huzur, bereket ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor; yeni yılın Türkiye Yüzyılı hedeflerimize ulaşma yolunda hayırlara vesile olmasını diliyoruz." dedi.

Başkan Erdem sözlerine şöyle devam etti: "Üye sayımızdaki bu artış, yalnızca rakamsal bir kazanım değil; aynı zamanda Büyük ve Güçlü Türkiye idealine yürekten inanan gönüldaşlarımızın sayısının artması anlamını taşımaktadır. Bu vesileyle; bu başarının elde edilmesinde büyük emek sarf eden il yönetim kurulu üyelerimize, kadın ve gençlik kolları teşkilatlarımıza, ilçe yöneticilerimize, mahalle başkanlarımıza ve gece gündüz demeden çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyor; ayrıca partimize üye olarak desteğini açıkça ortaya koyan kıymetli hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Bu hedefin Aydın’ımıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. AK Parti Aydın Teşkilatı olarak; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimizin duasını ve desteğini arkamıza alarak, Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda çalışmaya, üretmeye ve bu büyük davayı kararlılıkla büyütmeye devam edeceğiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Aydın Ve İlçe Haberleri Haberleri